31-08-13

Lewis thuiskomst.

Eindelijk is het zover, onze Lewis is vanmorgen naar zijn nieuwe huis gekomen.

 

Hij heeft de nodige vaccinaties achter de rug en ook zijn chip werd vanmorgen geplaatst.

 

Voorlopig ligt hij nog heel rustig in zijn mandje maar hij heeft blijkbaar toch nog geen heimwee want we hebben hem nog niet horen klagen.  Egon was dan ook de eerste die hem gezien heeft en hij vond het reuze om hem te strelen maar ook Lewis kon het goed verdragen.

 

Ben benieuwd of hij straks zal willen eten, we gaan niks forceren en laten hem nog eventjes bekomen.

 

Hier alvast een paar foto's van onze kleinen.

DSC_1005.JPGCAM00092.jpg

 

 

17:13 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (2)

Egon.

Egontje wordt 07/09 15 maand en is voor de eerste keer komen slapen bij oma en opa. Gelukkig trokken mama en papa er eens op uit nagezwaaid door oma en opa die blij waren om eens op de kleine bengel te kunnen passen.

 

Hij is meegeweest wandelen in de buggy waarin hij languit diagonaal alles wat er voorbijkomt met een brede glimlach aanschouwt. Op een terrasje waar wij eventjes genoten van een lekkere Irish coffee was hij de ganse tijd zoet met een koekje en een auto. Het viel blijkbaar op dat hij zo braaf was vermits de dame die ons bestelde hier een positieve opmerking over maakte. Wij zo fier als maar kan.

 

's Avonds zonder moeite in zijn bedje en na een heel rustige nacht klaar wakker voor het ontbijt.

 

Mama en papa waren kort na de middag al terug met zus om hem op te halen maar dat was buiten zijn middagtukje gerekend. Alle kindjes slapen hier altijd heel goed in de rustige natuur!!

 

Dus ook voor Egon een 10+ en hij mag zeker nog terugkomen.

 

DSC_0991.JPGDSC_0994.JPG

17:07 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (2)

27-08-13

Inkopen.

Vandaag Lewis'uitzet gaan kopen. Mand en kussen, hals-en leiband, eet-en drinkbak. Bench hadden we al. Nu nog speelgoedjes en snoepjes maar daarmee wachten tot hij zaterdag naar huis komt.

 Volgens de fokker eet hij al heel flink korreltjes en loopt hij al met zijn "korte"pootjes in het gras. Hoop dat alles meevalt en dat we hem een goeie maar strikte opvoeding gaan geven ....

17:29 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (0)