03-09-13

Eerste dagen.

Lewis begint het hier al gewoon te worden. Zaterdag- en zondagnacht waren een echte beproeving voor het beestje, zoveel heimwee en verdriet.  Maar we hebben ons proberen "koelbloedig" op te stellen en hebben hem niet uit zijn bench gehaald. 's Morgens wel getroost maar hij was het telkens direct vergeten. De tweede dag was hij al heel wat minder rustig en kwam geregeld spontaan zijn mand uit. Eten verliep van het eerste moment fantastisch, hij eet zijn voorgeschreven hoeveelheid met gemak op maar hij heeft ook geen honger overdag, dosis lijkt me ok.

 

Ook de zindelijkheidstraining verloopt super. Enkele accident de parcours waren niet te vermijden maar hij beseft al duidelijk dat hij naar buiten moet en doet dan ook perfect wat hij moet doen aangemoedigd door mijn "verrukte kreetjes". Een voordeel van de bench is ook dat ze niet snel geneigd zijn hun nestje te bevuilen vandaar ook de goede resultaten. Duimen maar dat er geen terugval komt.

 

Zijn haartjes kammen kan hij ook heel goed apprecieren maar de halsband en bijhorende leiband zijn nog niet direct zijn favoriete accessoires. Heb geprobeerd om vandaag korte wandeling te maken maar dat was buiten Lewis gerekend die waarschijnlijk zal gedacht hebben elke stap die ik zet moet ik ook terugkeren, dus hebben we een superkorte eerste verkenning gemaakt.

 

Elke dag is voor hem en ook voor ons een nieuwe uitdaging die "we" tot nog toe tot een goed einde gebracht hebben.

 

Lewis in het zonnetje op het terras.

CAM00094.jpg

17:36 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.