08-09-13

Opnames "De grote sprong"

Vrijdagavond naar de opnames geweest. We zaten beneden samen met een paar dames van de provincie vlak bij het zwembad. Iedereen moest langs ons voorbijkomen, maar ik wou mijn nieuw fototoestel niet meenemen voor de vochtigheid en daardoor dus enkel wazige foto's kunnen nemen.

Daarom niet getreurd, ik kende slechts Tanja Dexters en Sonja Kimpen, de rest waren voor mij nobele onbekenden foei !!

 

Qua presentatie vond ik het duo nu ook niet direct de meest spontane mensen en nu ik toch bezig ben Evi Hanssen was totaal fout gekleed. Een woordje uitleg van "de styliste van dienst"

Ze is niet groot dus een t-shirt in je rok steken is uit den boze, ze heeft niet echt een taille dus beter iets over je rok en een smal ceintuurtje zodat je toch iets of wat taille creëert. Verder rokje veel te kort (neen geen jaloezie ) maar wetende dat ze een paar keer de laddertjes op en neer moest op hoge hakken en ze alle moeite had om die op een min of meer fatsoenlijke manier op te klimmen. Ja miskleun op styling-gebied.

 

Het programma zelf was best leuk om zien en chapeau voor alle deelnemers die toch op een redelijk korte termijn zo'n spektakel brengen.

 

Aan de zijlijn ook een paar BV's die zich dan geroepen voelen om niet ter zake doend commentaar te leveren.

 

Ben ik te kritisch? Ben sowieso geen VTM-kijker maar vond het al bij al toch spectaculair om mensen elk op hun manier hun grenzen te zien verleggen. De één is al wat sportiever dan de ander en ook een grote dosis lef kan er veel toe doen . Maar respect voor alle prestaties die dan jammer genoeg af en toe zullen scheef getrokken worden door het publiekspuntensysteem.

 

Zal er mij niet speciaal voor neerzetten de vrijdagavond maar het is zeker geen uitlach tv .

12:34 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.