12-09-13

Mijlpaal

Vandaag op het moment dat het zonnetje net even kwam piepen nogmaals een poging gewaagd met Lewis om een wandelingetje te maken. We hebben de andere kant geprobeerd vermits hij mijn uitgestippelde wandeling blijkbaar niet zag zitten. Grasveld ligt hem inderdaad beter, hij huppelde vrolijk naast mij voort af en toe een kleine pauze inlassend maar toch leek dit meer op een wandelingetje dan mijn vorige pogingen. Snoepje kunnen bijhouden tot we weer thuis waren en hem dan flink beloond met een stralende glimlach en extra bemoedigende woordjes vergezeld van een snoepje.

Baasje ook uiterst tevreden, maar toen hij thuis kwam was hij toch uitgeteld, Ik was verwonderd dat het "kleine" toertje zoveel van die kleine deugniet gevergd had.

Na zijn middagmaal viel hij direct in een diepe slaap, ocharme! Heb mezelf voorgenomen om het ietsje meer op zijn tempo te doen in het vervolg en minder om het baasje tevreden te stellen. De gulden middenweg moet nog gevonden worden.

 

We zijn op de goeie weg.

Volgende week dinsdag terug spuitje bij de dierenarts want zondag 22/09 gaan we voor het eerst naar de puppy-training, benieuwd wat dit zal geven.

16:11 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

we zijn benieuwd naar de puppy-training...

Gepost door: stefaan en trees | 12-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.