01-10-13

Op expeditie in Brugge.

Lewis is gisteren voor de eerste keer mee geweest naar 't stad. Op de fiets in zijn mand de koning te rijk, veel te zien rondom hem maar toch al merkelijk rustiger dan in het begin.

 

Na onze fiets te hebben gestald, Lewis aan de leiband in de Steenstraat, dat was efkes schrikken, zoveel volk en vooral veel lawaai. Van zodra hij harde geluiden waarneemt staat hij op de rem en zet hij zich op zijn poep roerloos in het rond te staren en dan moet je hem echt aanporren om weer verder te gaan. Alle winkels die we bezocht hebben werd hij prinsheerlijk rondgedragen omdat ik nog niet 100% zeker ben dat zijn zindelijkheidstraining al volledig in orde is. Hij werd telkens bewonderd en liet zich dat zeker welgevallen.

 

We hebben het voor de eerste keer beperkt in tijd maar op weg naar huis konden wij niet aan terrasje weerstaan en terwijl we ons koffietje dronken zat hij heel welgemanierd onder onze stoel. Eerlijkheidshalve moet ik er wel aan toevoegen dat we een rustig terrasje hadden uitgekozen maar de verleiding moet nu ook niet te groot zijn.

 

We komen er wel, proficiat voor de Lewis.

17:01 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.