22-10-13

Vorderingen.

In de puppy-school heeft Lewis zondag wel zijn best gedaan.  Waar hij de vorige keer nog ernorm twijfelde om de hindernissen te nemen, sprong hij er nu als een "hinde" over.  Vier autobanden na elkaar waren blijkbaar een fluitje van een cent, hij huppelde van de ene in de andere band gevolgd door een ladder die op de grond lag waar hij heen en terug moest tussen de treden springen, ook hier had hij vleugels en zelfs een slalom tussen paaltjes met hoge draad was voor hem geen probleem. een zak gevuld met pet-flessen die enorm veel lawaai maakte was dan weer minder naar zijn zin maar voor dit onderdeel een dikke vette A.

Maar het gedeelte waar hij moet luisteren is heel wat minder, hij is enorm vlug afgeleid, speels tot en met, ik moet zijn naam tientallen keren roepen maar aan de andere kant hij is nog maar iets meer dan 3 maand, de meeste pups zijn dubbel zo oud en soms wil ik echt wel te veel.

Moet zorgen dat hij het leuk blijft vinden dus doorzetten en kleine beetjes per keer.

Donderdagavond 31 oktober is er Halloweenwandeling met de pups, als het hier te regelen valt en Zeno meegaat doen we misschien ook mee, eens kijken wat dat geeft.

11:32 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Die Lewis toch, wat een acrobaat !

Gepost door: stefaan en trees | 22-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.