28-10-13

2 tot de 6de macht.

De zwijgplicht is eindelijk opgeheven. Heel tv-kijkend Vlaanderen heeft ons gisteren zien "schitteren".

 

Maanden hebben we moeten zwijgen, we mochten zelfs niet verklappen wie onze 6de macht was en geef toe, veel beter hadden we het niet kunnen treffen. Toen we op die bewuste zondag naar de opnames reden zei ik nog tegen Stefaan dat ik graag Maaike Cafmeyer als tegenspeelster zou hebben en mijn geluk kon niet op toen ik hoorde dat zij en Tom Waes ons zouden uitdagen.  Zoals verwacht bleek Maaike een gezellige, spontane flapuit te zijn die heel vaak de westvlaamse toer opging.  We hebben ons dan ook ontzettend geamuseerd, akkoord de pot winnen zou de kers op de taart geweest zijn maar we hebben het dan toch maar goed gedaan.  Als underdog vertrokken, de eerste puntjes kregen we niet cadeau, en hoe verder de quiz vorderde, hoe beter we in de running kwamen.  Dankzij de goeie voorbereiding in de studio's zelf was ik eigenlijk de rust zelve en had totaal geen schrik om het zo gevreesde "tijd inschatten" te spelen, mijn trucje met mijn vingers om de tijd effectief min of meer te kunnen plaatsen werkte redelijk goed al had ik nog een pak seconden over die ik gelukkig niet nodig had om ons in de halve finale te werken.  We hadden een pak minder geluk met onze onbekende Vlamingen want dat waren pas echte quizzers, minstens 1 keer per week gaan die het land in om her en der een quiz te spelen en ze staan dan ook hoog in de ranking van het profquizcircuit.

 

Het voornaamste is dat wij beiden er een zeer goed gevoel aan overhouden, we zijn daar ontzettend gesoigneerd geweest, ook onze supporters hebben een leuke avond gehad en we zijn weer een ervaring rijker.

 

Op naar de volgende quiz denk ik dan.

 

0000207320-IMG_3290 [640x480].JPG0000207320-IMG_3289 [640x480].JPG0000207320-IMG_3296 [640x480].JPG

15:00 Gepost in Ontspanning | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Jullie hebben dat schitterend gedaan,jammer dat jullie niet naar de finale konden,maar Maaike Cafmeyer en Tom Waes naar huis spelen ,je moet het maar doen!!!Proficiat..
Ik heb er van genoten
groetjes
m.

Gepost door: Marina | 28-10-13

Reageren op dit commentaar

Knap, Mimi !
Maar wij kijken geen tv. Gelukkig zie ik hier een mini-fragment !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 28-10-13

Reageren op dit commentaar

Het was heel fijn om gisteren de uitzending op TV te zien... En Stefaans 'tic' die Bart de Pauw imiteerde is hier al een hype...
De supporters kijken al uit naar de volgende kwis !

Gepost door: stefaan en trees | 28-10-13

Reageren op dit commentaar

het was super !
héél goed
dikke zoen
Dini

Gepost door: Dini | 29-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.