01-11-13

Halloweenwandeling.

DSC_1183.JPGGisteren avond stond er een Halloween wandeling op het programma. De hondenschool waar Lewis naar de puppy-training gaat, had een wandeling gepland met honden en baasjes, de baasjes moesten verkleed zijn en de viervoeters mochten maar dit was geen must.

Had een tiental dagen terug aan Zeno gevraagd of hij mee wou gaan en hij zag het helemaal zitten, had een aangepast pak aangeschaft en ik zelf een hoed, geen punthoed zoals de meesten maar een grote hoed die omrand werd door spinnenwebben.

Leuk vooruitzicht, voorpret bij het aankleden en het schminken tot heksachtig wezen, wat aardig lukte. Lewis content dat hij mee mocht, gelukkig wist hij nog niet hoe lang die wandeling wel zou worden, zelf had hij nog nooit verder dan een halfuurtje gewandeld maar geen nood, we zouden hem wel dragen als het nodig was.

Aangekomen bij het clublokaal stonden er al een twintigtal enthousiaste honden en even luidruchtige baasjes die er griezelig met een twist uitzagen. Sommige hondjes, ze waren er in alle maten en gewichten, waren ook verkleed met witte cape , hoorntjes en blinkende lichtjes in hun haar.

We waren er helemaal klaar voor, eerst een paar straten door waar de honden ongelooflijk rustig waren en dan het bos in waar de vampieren van dienst ons probeerden te doen schrikken. Af en toe wat wachten omdat een paar van onze lieverds een plas-of drukpauze moesten inlassen en dan weer gezwind gewapend met een zaklamp onze tocht door het donkere maar gelukkig niet zo griezelige bos te vervolgen. Helemaal op het einde werden we dan toch nog opgeschrikt door een geniepig maar goedgezind spook.

Weer aan het clublokaal aangekomen werd er eerst gezorgd voor vers water voor onze dappere vriendjes. Nadien mochten wij aanschuiven aan tafel waar we verrast werden met lekkere warme wafels en dito chocolademelk. Voor onze lieverdjes lekkere hondensnoepjes en voor de smoefelbekjes onder ons waren er mensensnoepjes.

Daarna nog te voet naar huis zodat onze Lewis ongeveer anderhalf uur gestapt heeft, het hoeft geen uitleg zeker dat hij een heerlijke nachtrust gehad heeft met een zinderend gesnurk als begeleiding. Ook Zeno en oma hadden een deugddoende wandeling achter de rug met het nodige plezier.
16:00 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

zo leuk ! en volgende jaar zorgen we voor een kostuumpje voor Lewis !

Gepost door: stefaan en trees | 02-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.