01-11-13

Lena.

CAM00106.jpgHet is herfstvakantie en dan zijn er altijd wel kandidaatjes om te komen logeren.

Deze week was Lena van de partij. De stilte in huis was direct verbroken want Lena is een kwebbel in het kwadraat. Alles wil ze vertellen en ook alles wil ze weten, waarom, waarvoor, waarheen....daar beginnen haar meeste zinnen mee. En probeer haar niet op een dwaalspoor te brengen want ze heeft een heel goed geheugen, als je haar iets belooft dan moet je het niet in je hoofd halen om het dan te proberen te vergeten. Lena is ook een echt meisje, ze wil voortdurend rokjes dragen en ermee in het rond zwieren zodat ze wijd uitwaaieren, ze wil haar nageltjes gelakt hebben en haar oogjes en lipjes geschminkt ' met Monster High maquillage" Ja ons kleindochter is helemaal mee!!!!

Ze was pas jarig geweest en ze wou heel graag een pop die echt kon plassen. We zijn die gaan halen in de winkel en onderweg was ze de ganse tijd bezig over baby Annabelle maar toen we thuis kwamen bleek de baby een jongetje te zijn en hebben we hem maar omgedoopt in baby Sam. Ze heeft nu een voltijdse bezigheid met flesje geven, fruitpap maken en pamper verversen.

Nu ze weer terug naar huis is, is het hier inderdaad ettelijke decibels rustiger maar we hebben alle drie genoten.


16:29 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

zo leuk om dit te lezen ! mocht er geen naam bijgestaan hebben, we zouden het toch geraden hebben over wie dit stukje gaat !

Gepost door: stefaan en trees | 02-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.