03-11-13

Sinatra.

Gisteren, zaterdag was het weer zover. Elk jaar brengt het "vernieuwd gents volkstoneel" een nieuw stuk. De vorige waren telkens met Bob De Moor, Mieke Bouve, Daan Hugaert en zelfs met Chris Van Den durpel.

Sinatra zo heet dit nieuwe stuk moest het stellen met Bob De Moor, Dirk Buyse en een actrice die mij onbekend was, wat per definitie niet verkeerd hoeft te zijn.

Wat ik gemist heb waren de spitse dialogen in het gents, telkens een beetje wennen en binnen het kwartier volledig mee zijn met die vreemde accenten. Bob De Moor als vanouds ongelooflijk goed gecast als de cafébaas/ex-trainer van een 3de provinciale voetbalploeg. Ik wil geen afbreuk doen aan het acteertalent van het meisje " Nancy" en ook niet het personage dat Dirk buyse vertolkte maar de klik was er niet zoals ik die gewoon ben. Het spetteren en vuurwerk afschieten, verbaal en ook met gebaren..

Waar ik dan wel kon van genieten waren de nummers van Sinatra die op een eigen wijze maar best verteerbaar gebracht werden.

Het is en blijft een komedie, dus is het sowieso een klein verhaal of zelfs anecdote waaraan het ganse stuk wordt opgehangen maar deze keer was zelfs dat te en veel te klein.

Zo gaat dat met cultuur en pragrammaties, je krijgt een gans gamma voorgeschoteld en probeer daar maar eens een keuze uit te maken, sometimes you win and sometimes you loose and yesterday was a bit of a loser.vgv-sinatra-1.jpg

14:55 Gepost in Ontspanning | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

hé, dat hadden we niet verwacht... wij die al jaren kaartjes proberen te bemachtigen van het VGV...

Gepost door: stefaan en trees | 03-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.