04-11-13

Bijna 4 maand.

DSC_1185.JPGDSC_1189.JPGVolgende week wordt onze Lewis al vier maand. Wij zien hem natuurlijk niet groeien maar als we foto's bekijken van zijn eerste dagen hier thuis dan is het verschil duidelijk merkbaar. Hij woog amper 2kg toen ik hem ging afhalen bij de fokker en nu reeds 4,5kg. Volgens de fokker zal hij volwassen tussen de 6 en 7kg wegen. Ofwel zal ik hem dringend op dieet moeten plaatsen ofwel stopt die groei op natuurlijke wijze. Hij krijgt nochtans geen gram meer dan wat hij mag eten, ik wil er geen hond met overgewicht van maken. Hij krijgt ook niks van tafel, hij weet dan ook niet als wij aan tafel gaan zitten dat wij eten, dat interesseert hem niet en dus heeft hij ook op natuurlijke wijze geleerd om niet te bedelen. Wat hij wel durft doen is als wij aperitieven aan de salontafel dat hij dan probeert een hapje te stelen want dat ligt natuurlijk voor hem meer op ooghoogte en zelfs op snuffelhoogte maar ook hier ben ik onverbiddelijk.

De training zondag was een succes, hij was ongelooflijk aandachtig en we hebben dan ook met de ganse groep veel verschillende dingen ingeoefend, zoals blijven zitten terwijl je weggaat en zelfs de leiband op de grond legt, toen de begeleidster voorbijkwam met een zak gevuld met petflessen wat een enorm lawaai maakt bleef hij aangemoedigd door mijn stem zitten, ik was heel erg fier op hem. Door de tunnel kruipen wou hij tijdens de les niet doen en toen dacht ik eraan dat hij eigenlijk hier ook de lift niet in durft (zou hij claustrofobisch zijn?). Toen de les gedaan was sprak ik daar de begeleidster op aan en die zei dat hij nog in de leeftijd zit waarop hij alles zou moeten durven dus die tunnel opnieuw geprobeerd en ja mits wat aanmoediging heeft hij die hindernis 6x genomen.

Voor degenen die benieuwd zijn hoe Lewis er vandaag uitziet, nog een paar extra foto's al moet ik er direct bijzeggen dat hij helemaal niet houdt van gefotografeerd te worden, als hij nog maar het toestel ziet draait hij zich direct om en zit geen 5 sec. stil, het kunnen natuurlijk ook sterallures zijn.19:04 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Ooh, zo een lief hondje! Eentje om te knuffelen! :)

Gepost door: Flavie | 23-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.