09-11-13

Gespot : PP Michiels!!

pp +dochter.jpgTijdens ons bezoek aan de boekenbeurs opeens PP Michiels gespot. Maïté had totaal geen idee wie ik bedoelde. "Soulsister" was aan haar blijkbaar voorbij gegaan zonder indruk te maken, is natuurlijk al een fenomeen van eind de jaren 80. Terwijl de meeste vrouwen/meisjes in die tijd verlekkerd waren op Jan Leyers, de donkere helft van Soulsister heb ik het altijd meer gehad voor Paul Michiels, niet voor de looks al mocht hij er in die tijd best zijn maar vooral voor zijn rauw stemgeluid, zelfs al van de tijd voor SS namelijk als leadzanger van Octopus. Die hadden indertijd een mini-hit met "I'm so in love" de engelse vertaling van "ik ben verliefd op jou" van die andere Paul "Severs". Welk nummer er nu eerst was is voor mij een raadsel, het is zo'n beetje als de kip en het ei, ben er ook nog altijd niet uit wie of wat er eerst was.

Om verder te doen over de "doortocht" van PP op de boekenbeurs, niet om aan te zien. Hij was in het gezelschap van een jonge vrouw, daarmee bedoel ik eentje die minstens zijn dochter kon zijn. Hij was wel netjes zoals steeds gekleed en gekapt maar dichterbij was het precies een clown. Ofwel gebotoxed tot en met ofwel een face-lift van 3 verdiepingen. Hij zag er dan nog onnatuurlijk roze uit een beetje afgewassen indiaans. Weet niet wat die mannen eigenlijk willen bekomen, iedereen wil er wel paar jaar jonger uitzien maar om dan ineens alle registers open te trekken en te willen een paar decennia zeuren is echt wel fel erover.

Is natuurlijk mijn bescheiden mening en als hij zich goed voelt(wat ik betwijfel) dan moet hij dat voor mij niet laten. Dus bekendheden spotten, ook iets waar een boekenbeurs goed voor is.

Foto bovenaan is Michiels met zijn echte dochter, om misverstanden te vermijden.

pp michiels.jpg

15:08 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.