23-11-13

Eerste bezoek aan de kapper.

DSC_1234.JPG

DSC_1231.JPG

Gisteren voor de eerste keer naar de kapper geweest met Lewis.  Donderdag de hondentrimster of kapster gesproken met de vraag of Lewis nu al voor de eerste keer zou moeten geplukt worden en ik mocht gisteren eens langskomen om te kijken of zijn ondervacht reeds los zat. Een schnauzer mag niet geschoren worden maar moet geplukt worden, dat gebeurt met een steen die tegen de vacht wordt gewreven en waarbij er gecheckt wordt of die haren gemakkelijk lossen. Dit was duidelijk het geval en ik mocht Lewis daar laten omdat er een gaatje in haar agenda was vrijgekomen. Twee uur later mocht ik hem gaan ophalen en geloof me ik was nogal zenuwachtig. Zou hij zich goed gedragen en vooral hoe zou hij er uitzien als ik hem ging halen. Tegen twaalf uur was ik present in het salon en hij was bijna klaar maar Ann zei me dat ik mocht gaan zitten zodat hij me niet kon zien en ik mocht ook niet spreken om hem niet af leiden. Zijn pootjes moesten nog een beetje bijgeknipt worden, het haar op zijn pootjes uiteraard en ook  zijn nageltjes dienden nog geknipt te worden. Ann wist mij te zeggen dat zijn kopje nog niet volledig plukklaar was vandaar dat hij nog niet helemaal volgens de standaard gecoiffeerd was maar het was al een echte schnauzer.


Hij was duidelijk heel fier toen hij mij zag, het leek een echt model. Schattig en schitterend ten bewijze hiervan een paar foto's.15:35 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

komt het door de wintervacht dat hij al zo vroeg 'geplukt' kon worden ? hoe dan ook, mooi beestje en hij lijkt al wat foto genieker geworden...

Gepost door: stefaan en trees | 24-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.