08-12-13

Daar komt hij, daar komt hij, de goeie lieve sint.....

DSC_1266.JPGDSC_1265.JPGDSC_1276.JPGDSC_1267.JPGGisteren was het verzamelen geblazen bij oma en opa. De sint en zijn onvermoeibare pieten waren langs geweest, want ook hier enkel brave kindjes.

Om 14:00h waren ze present, nieuwsgierig en rumoerig zoals kindjes moeten zijn die vol verwachting naar iets leuks en iets lekkers uitkijken.

Bij het zien van hetgeen de sint voor hen had uitgezocht was het één en al Ooooo en Aaaaahhh. Een schot in de roos voor allemaal, met dank aan alle gefluisterde ideeën van de hulppieten.

Van Lego duplo blokken voor Egontje over chihuaha in tas die de naam Blaffie gekregen heeft, naar wekker met duizenden mogelijkheden om te eindigen bij een metaaldetector. Dit laatste is een misschien een hint van iemand die wil rijk worden zonder te hard te werken. Laat maar weten Zeno als je de grote schat vindt.

's Morgens nog vlug appelcake en frangipanetaart gebakken zodat ook de mama's en papa's tevreden waren. Gekeuveld werd er en gelachen en verhalen opgedist en ook veel gesproken over het nakende trouwfeest waar we allemaal naar uitkijken.

De kindjes hebben we niet gehoord tenzij op de gezonde manier lawaai maken en veel spelen met de nieuw verworven schatten. Af en toe een glaasje en een hapje maakte ook voor hen het geheel af.

Wij hebben in elk geval een schitterende namiddag gehad, we zien elkaar niet elke week maar hebben dan ook telkens een heel spontane, aangename samenkomst waar we weer een tijdje kunnen op teren.

Op naar het feest van vrijdag 13!!

 11:49 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Het was een heel leuk feestje ! Alles erop en eraan met daar bovenop een gezellig samenzijn ! Ook hier kijken we uit naar de volgende 'bijeenkomst' !

Gepost door: stefaan en trees | 08-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.