19-12-13

Kerst in de les.

kerstfeestje les.jpgGisteren laatste les "Vlaamse gebarentaal" voor de vakantie. We hadden vorige keer afgesproken om er een kerstontbijt van te maken.

Het is een ontbijt geworden met alles erop en eraan. Vers geperst fruitsap, verse koffie ter plaatse gezet, chocolademelk, pistolets en boterkoeken, lekkere yoghurt, kaas, ham en zacht gekookte eitjes (van echte kippen volgens Peggy), verse fruitsalade . Ook boter, confituur en suiker ontbraken niet. Zelfs aan de details werd aandacht besteed. Papieren tafelkleed "netjes" op maat gesneden dankzij de identiteitskaart van Karel, servetten, kaarsjes en gouden kerstboompjes in mini-formaat uitgestrooid op de tafel.

Er heerste een gezellige sfeer, die doorgaans ook de wekelijkse lessen overheerst. We waren nogal enthousiast in onze verhalen en moesten af en toe herinnerd worden aan het feit dat onze lesgever ons niet kon volgen en wij dan ons verhaal in het kort moesten overdoen met gebaren. We hebben duidelijk al veel bijgeleerd en af en toe maken we zelfs gebaren bij , kwestie van ons betoog kracht bij te zetten.

Na het ontbijt waren er ook de pakjes, we hadden de vorige week allemaal een naam geloot voor wie we dan een klein of groter pakje kochten. Het moet eerlijk gezegd worden, er was over nagedacht. Ik kreeg van mijn weldoener een fles wijn, was dit nu een wild guess of zouden ze mij al zo goed kennen in de cursus ?

Ons gezellig samenzijn werd afgerond met een glaasje citroenjenever en onder elkaar werden ondertussen de kerstwensen uitgewisseld.

We zien elkaar op 08/01/2014.

14:53 Gepost in cursus | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Lekker, Mimi, en héél gezellig !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 19-12-13

Reageren op dit commentaar

Leuke collage :)

Gepost door: Flavie | 20-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.