31-12-13

Vlindercupcakes.

CAM00125.jpgCAM00124.jpgLena is twee dagen komen logeren bij oma en opa en ze had zowaar haar bakboek meegebracht, we hebben samen bananenmuffins gemaakt die er niet zo echt goed uitzagen maar dan wel veel lekkerder waren dan gedacht en nadien hebben we ons aan een meesterstuk gewaagd namelijk vlinder cupcakes die we versierd hebben met zelfgemaakt gekleurd glazuur, M&M's en dropveters. We waren beiden content met het resultaat. Niet dat ik direct webshop ga beginnen maar alle begin is moeilijk is een slogan die nog altijd opgaat.15:09 Gepost in Ontspanning | Permalink | Commentaren (0)

Kerstbuche.

DSC_1615.JPGHad in Standaard magazine recept gezien om kerstbuche te maken volgens een recept van Nigella Lawson.  Sedert ik van vriendin/ex-collega mail gekregen had met foto van Nigella tegenover een gezondheidsgoeroe die net dezelfde leeftijd had als Nigella namelijk 51 en de goeroe er minstens 15 jaar ouder uitzag met haar gezonde voeding was ik meteen gewonnen voor de taart van La lawson die een stuk vettiger was dan haar "gezonde" tegenhanger zou verorberen.

Had portie gezonde zenuwen tijdens het bakken maar was al bij al heel tevreden over het resultaat, zowel het uitzicht maar vooral de smaak waren meer zelfs veel meer dan behoorlijk, vandaar dat ik jullie de foto van dit meesterwerk niet wou onthouden.15:04 Gepost in Ontspanning | Permalink | Commentaren (2)

Tussen kerst en nieuwjaar.

kerstavond 13.JPGDit jaar kerst gevierd met de kinderen en kleinkinderen de zondag tussen kerst en nieuwjaar.

Is niet altijd makkelijk om een datum te vinden die voor iedereen past maar met wat puzzelwerk toch dag gevonden die voor iedereen te doen was.


Zoals vanouds reuze gezellige avond met lekker eten en  natuurlijk de pakjes die bij iedereen echt wel in de smaak vielen. Bij ons geen I-pads, smartphones en dure espresso-toestellen die nu door velen de laatste jaren de volgende dag reeds op tweedehandssites geplaatst worden wegens niet leuk of niet de juiste kleur. Ocharme!!!!  Wij kiezen voor de kleinere geschenkjes die wel met zorg gekozen worden ons verplaatsend in de persoon die ze mag ontvangen. Meestal met het juiste resultaat.


14:56 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (1)