03-01-14

1ste strandwandeling.

1e strandwandeling Lewis1.jpg

Vanmiddag lekker zonnetje, de drukte ontvlucht en lekker gaan uitwaaien op het strand.

Lewis was ook van de partij, voor hem zijn 1ste strandwandeling. Ook zijn langste autorit tot nog toe. Dat was in elk geval al een meevaller zowel voor Lewis als voor ons. We hadden zijn mand in de ruimte achter de zetels geplaatst en daar heeft hij de ganse weg rustig in gelegen. We hebben hem niet gehoord, dus vermoed dat hij in slaap gevallen is. Wagenziekte daar heeft hij geen last van, dat is echt al een opsteker want weet dat vele honden dat probleem hebben.

Toen we eenmaal gearriveerd waren, onze botten aangedaan, Lewis bevrijd en de dijk op.

Al vlug echter de trappen afgedaald en kijken want onze viervoeter van het zand vond, eerst werd er uitgebreid gesnuffeld, zand overal in zijn snor en baard, maar dat leek hem niet te deren, zo te zien amuseerde hij zich wel. Tot er ineens een grote hond die niet aangelijnd was bij hem stond, toen begon hij pas luid te keffen en te grommen en aan zijn lijn te trekken. De eigenaars van het dier in spe kwamen er vlug bij en de vreemde indringer werd al een beetje vriendelijker bejegend door onze "waakhond". Het kruisen van andere hond, eender welk ras, is voor Lewis voorlopig nog een probleem. Hij ziet overal potentiëel gevaar maar met dat socializen zijn we volop bezig.

Na het "zandlopen" hebben we nog de dijk afgestapt en zijn we moe en voldaan terug onze auto ingestapt. Althans we dachten "moe en voldaan" maar Lewis was allesbehalve vermoeid en rond 5 uur hebben we er alweer een wandeling aangeplakt. Begin het langzaam in te zien, baasje zal in de toekomst vaker vermoeid zijn dan de hond.19:13 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Jaja, Mimi, wie laat wie uit... ?!
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 04-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.