03-01-14

Gentile.

restaurant Gentile2.jpg

restaurant Gentile.jpg

02/01naar jaarlijkse gewoonte ons eerste etentje samen na 8 dagen jaarlijks terugkerende quarantaine. De dag waarop de stilte weer doorbroken wordt en alles hier weer zijn normale gangetje gaat.

Uitgekeken naar een leuk adresje niet te ver van de voorafgaande receptie zodat we geen auto nodig hadden.

Italiaans is sowieso een keuken die onze voorkeur heeft, samen met nog tal van andere keukens want geef toe wat is er leuker dan lekker te tafelen, te genieten als je een bourgondische ingesteldheid hebt, iets wat ons beiden niet vreemd is.

Had al positieve verhalen gehoord over het kleine restaurantje in een zijstraat van drukke winkelstraat. We waren beiden één en al blijde verwachting en onze verwachtingen zijn ruimschoots ingelost. Het restaurant biedt plaats aan een 20-tal eters schat ik zo en is zeer gezellig ingericht. We hadden gelukkig gereserveerd want na ons werden er een paar gegadigden geweigerd door de patron. (klein van stuk maar o zo charmant) Typisch italiaans, complimentjes werden dan ook kwistig rondgedeeld.

De verrassing is echter dat de man in kwestie een duizendpoot is. Hij ontvangt de gasten, neemt de bestelling op, neemt de keuken voor zijn rekening en serveert dan ook nog een keer. Dit alles met een glimlach en een kwinkslag links en rechts.

De kaart is niet zeer uitgebreid maar alles wordt met liefde klaargemaakt. Een adresje om te koesteren.


16:51 Gepost in Eten | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Ziet er gezellig uit ! Aparte sfeer !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 04-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.