27-01-14

Wat een hond lijden kan!!

Er was niks aan te doen, het stond al weken in mijn agenda gepland, deze morgen om 08.30h afspraak bij de kapper voor Lewis. Vlug fotootje genomen voor om te kunnen vergelijken nadien.

Lewis mee in de mand  achteraan in de auto, hij vindt het nooit leuk om in de auto te stappen, denk dat hij dat associeert met de dierenarts, de uitjes met de auto in het begin waren steevast dierenarts voor alle benodigde spuitjes in zijn prille puppy-begin. Maar eens hij in zijn mand ligt en de motor draait verroert hij praktisch niet meer, kan hem bijna horen snurken.

Zonder problemen afgezet bij An van Naturel, een kapster met bergen ervaring. Ging sms toegestuurd krijgen van zodra hij klaar was. Baasje liep op "hete kolen" zoals wij dat hier zo mooi zeggen, ongelooflijk nieuwsgierig hoe hij weer zou veranderd zijn.

Om 10.25h het verlossende sms-je, auto richting hondensalon en een blij weerzien voor beiden. Herkende hem weer bijna niet, van een warrige, nonchalante vagebond-achtige puber naar een chique, elegante jongeman. Ben weer fier op hem, hij kan zich weer vuilmaken en vooral met zijn neus zand en modder verkennen. Van een jachthond gesproken...

De collage toont Lewis zoals hij er nu uitziet met uitzondering van het fotootje rechts onderaan zo zag hij er een paar uur eerder uit.

Lewis 2e bezoek aan de kapper.jpg

13:08 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Mooi !
Lie(f)s.
@'k Ben je niet vergeten, Mimi, maar druk, druk, druk... 'k Bel je, mijn eerste vrije namiddag...

Gepost door: Lies | 27-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.