28-01-14

Piedsnus.

Niet doorzappen want nu volgt een reclameblokje.

Onze jongste schoondochter is zeer creatief en heeft zich naast grafisch ontwerpster ook toegelegd op het ontwerpen en maken van juwelen. Juwelen is natuurlijk een brede lading maar hier gaat het om hebbedingetjes. Gaande van armbanden, halskettingen, over oorhangers tot broches enz.

Wat hier ook bijzonder is, is dat je je voorkeur volledig kan zelf meegeven. Kleuren (want bij dat bepaalde kleedje vind ik geen ketting in de juiste kleur), soorten (parels, bloemen, bedeltjes). Voor de oma's en mama's maakt ze armband of ketting waar foto van de kindjes, kleinkindjes kan in verwerkt worden. Kan natuurlijk ook met andere foto's (zoals foto van je geliefde, foto van je overleden moeder enz.) Er komt ook een communiecollectie en armbandjes voor kleine meisjes omdat die nu ook al erg modebewust zijn en jullie lieve schat voor een prijsje de trotse eigenares kan worden van een uniek stuk.

De prijs blijft heel sober zodat ook dit geen bezwaar kan zijn. Een bijkomend voordeel is dat er eerst een proefstuk gemaakt wordt, die via mail wordt doorgestuurd vooraleer de definitieve versie na goedkeuring in "productie" gaat.

Binnenkort komt er een webwinkel wat dit allemaal visueel nog aantrekkelijker zal maken. Maar wou ondertussen jullie al warm maken voor haar collectie. Mochten jullie nu al bestellingen willen plaatsen kunnen jullie mij al contacteren en dan geef ik de wensen door.

Ondertussen vinden jullie hier al een heel klein voorsmaakje.

Piedsnus.jpg

10:25 Gepost in Shopping | Permalink | Commentaren (4)

27-01-14

Wat een hond lijden kan : deel 2.

Lewis gaat nog steeds naar de hondenschool op zondagmorgen maar gisteren is hij voor de eerste keer naar de grote school geweest. Gedaan met de kleuterklas vanaf nu is het werken geblazen.

Hoe angstig hij soms uit de hoek kan komen als we samen gaan wandelen en hij een andere viervoeter ontdekt, zo rustig is hij dan altijd als we naar de training gaan. Hij laat zich weinig of niet intimideren door de andere honden. En vermits hij pas overgegaan is naar een hogere klas zijn alle honden een paar maanden ouder dan hijzelf. De basisbevelen daar blijft hij het moeilijk mee hebben, hij gehoorzaamt de ene keer al beter dan de andere, vooral door zijn jachthondeninstinct snuffelt hij liever in het rond dan dat hij gaat zitten of liggen. Spelletjes spelen en klimmen en klauteren daarentegen daar kan hij niet genoeg van krijgen. Zo moest hij gisteren ook op het einde van de les spelen met de andere honden maar omdat het zijn eerste keer was moesten alle honden eventjes buiten wachten en mocht Lewis spelen met Pero een husky die hij al een tijdje kent van in de puppyklas. Lewis zette zich schrap, de vier poten wijdbeens uit elkaar met een air van "durft een keer dicht te komen" maar Pero trok zich daar niks van aan en kwam telkens een beetje dichter in de privézone van Lewis. Na een tijdje begonnen ze echt rond te crossen en samen te spelen, een heel leuk moment voor hem maar ook voor mij.

Volgende week de grote uitdaging, het spel met zijn allen, ben benieuwd hoe hij zich dan zal gedragen.

13:18 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (2)

Wat een hond lijden kan!!

Er was niks aan te doen, het stond al weken in mijn agenda gepland, deze morgen om 08.30h afspraak bij de kapper voor Lewis. Vlug fotootje genomen voor om te kunnen vergelijken nadien.

Lewis mee in de mand  achteraan in de auto, hij vindt het nooit leuk om in de auto te stappen, denk dat hij dat associeert met de dierenarts, de uitjes met de auto in het begin waren steevast dierenarts voor alle benodigde spuitjes in zijn prille puppy-begin. Maar eens hij in zijn mand ligt en de motor draait verroert hij praktisch niet meer, kan hem bijna horen snurken.

Zonder problemen afgezet bij An van Naturel, een kapster met bergen ervaring. Ging sms toegestuurd krijgen van zodra hij klaar was. Baasje liep op "hete kolen" zoals wij dat hier zo mooi zeggen, ongelooflijk nieuwsgierig hoe hij weer zou veranderd zijn.

Om 10.25h het verlossende sms-je, auto richting hondensalon en een blij weerzien voor beiden. Herkende hem weer bijna niet, van een warrige, nonchalante vagebond-achtige puber naar een chique, elegante jongeman. Ben weer fier op hem, hij kan zich weer vuilmaken en vooral met zijn neus zand en modder verkennen. Van een jachthond gesproken...

De collage toont Lewis zoals hij er nu uitziet met uitzondering van het fotootje rechts onderaan zo zag hij er een paar uur eerder uit.

Lewis 2e bezoek aan de kapper.jpg

13:08 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (1)