06-02-14

Kok au vin

Vorige week mijn laatste jaarlijks etentje met mijn ex-werkgever.

Zoals steeds kwam iedereen picobello voor de dag. Het voelde toch eventjes raar aan de collega's die nu eigenlijk geen collega's meer waren allemaal terug te zien en niet in de werksfeer. Want, al moet ik toegeven dat ik nog niet vaak ben binnen gewipt, het is niet zo evident om met de collega's een praatje te gaan maken. Die mensen zijn ook bezig en willen inderdaad wel graag eventjes tijd voor je maken maar het werk wacht en de tijd dringt. Voor hen is het nog vaak moeten voor ons de gelukkigen is het meestal mogen, zoals in het gezegde niets moet, veel mag!!

Dit terzijde, de locatie voor ons dinertje was dit keer "Kok au vin" in de Ezelstraat. Gezellig interieur met open keuken. Er was gekozen voor een menu waar we telkens de keuze hadden tussen vlees en vis. Waar ik meestal de visbereidingen prefereer had ik deze keer geopteerd voor vlees en wel voor de volgende redenen, bij het voorgerecht zat er in de vleesbereiding foie gras, beproeving die ik zelden aan mij laat voorbijgaan en het hoofdgerecht waren varkenswangetjes ook zoiets wat ikzelf nog nooit heb klaargemaakt maar wat ik wel kan appreciëren. Beiden waren een schot in de roos en ook de bijpassende wijnen waren met zorg uitgekozen. Bij de drank zeer matig geweest want was Bob en dat was dan ook te zien.

Bij het observeren van mijn buurvrouw die wel voor de vis gekozen had kon ik zien dat ook deze schotels zeer verzorgd waren.

Jammer genoeg wanneer je met zoveel mensen aan tafel zit blijft de conversatie beperkt tot degenen die het dichtst bij je zitten (wat niet wil zeggen dat mijn gezelschap niet ok was integendeel). Had graag met iedereen een praatje gemaakt maar dat was niet mogelijk. Nu is het hoofdstuk C&A dus wel degelijk afgesloten.

Iedereen nogmaals bedankt voor de leuke momenten en ook voor dit laatste samenzijn.

collage kok au vin.jpg

14:06 Gepost in Eten | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

dat ziet er overheerlijk uit !!!!!!!

Gepost door: DINI | 06-02-14

Reageren op dit commentaar

Een interessante blog, amai, Myriam, jij hebt verborgen talenten! :)

Gepost door: Victoria | 06-02-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.