30-03-14

Voetbal : een feest

Na een weekend rust wegens bekerfinale, dit weekend weer in volle vaart erin vliegen. Nu de punten gedeeld zijn, zien ze het weer volledig zitten, de afstand met Standard werd op die wijze gehalveerd en ze gaan er weer voor.

2 à 3 uur voor het begin van de match begint het aan-en afrijden van de "supporters" . Ze hebben hun abonnement en ook hun plaatsje voor de auto is verzekerd of toch niet. Strubbelingen zijn zelden uit de lucht en het begin van de play-offs zijn vooral het startsein voor nog een laatste duwtje naar die zo begeerde titel die geloof het of niet binnen handbereik ligt.

Wat doet dit met supporters ? Als ze alleen zijn een lichte euforie, met twee een geanimeerd gesprek, vanaf drie en meer wordt het een gekte van jewelste en ja hoor met veel geroep en getier, veel drank, veel wildplassen en absoluut ongemanierd.

Ons mooie plekje wordt telkens voor een paar uur herschapen in een pretpark voor voetbalgekke en ongedisciplineerde mannen en jawel ook vrouwen.

voetbal en overlast.jpg

 

13:53 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Bij deze gelegenheden zou het park van het Boeverbos volledig afgesloten moeten worden, zonde om dat mooie plekje zo te (laten) verknoeien !

Gepost door: stefaan en trees | 30-03-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.