20-04-14

Goede Vrijdag.

Goede Vrijdag associeer ik niet zozeer met het passieverhaal al is het mij absoluut niet vreemd. Wat mij vooral interesseert wat we op die dag gaan eten. Weer geen goeie associatie want Goede vrijdag valt nog in de vasten. Maar vasten is niet meer wat het ooit geweest is. In onze kinderjaren begonnen we op Aswoensdag met een visdag wat elke woensdag en vrijdag volgehouden werd tot Pasen. Ook doorheen de rest van het jaar was vrijdag sowieso vleesloos. Tradities die nog sporadisch in "ere" gehouden worden.

Goede Vrijdag echter daar kan ik echt niet aan voorbij, dan moet het vis zijn zonder twijfel.

Mijn ventje had receptje gelezen of zien klaarmaken op tv van mosselen in papillotte. Heb hem carte blanche gegeven en ja hoor het was om duimen en vingers bij af te likken. Met zelfgebakken brood en een heerlijk wit wijntje, meer moest dat niet zijn.

mosselen in papillotte.jpg

15:36 Gepost in Eten | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Bedankt lover voor de attentie voor mijn kookkunst, hm ?

Gepost door: jacky | 21-04-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.