23-04-14

Voor en na

Het was weer zover, Lewis trimbeurt zat er weer aan te komen. Het kan niet ontkend worden dat hij tegen de geplande datum letterlijk verdrinkt in zijn hoeveelheid haar/vacht.

voor.jpg

Weet nu al dat hij bij de trimster in goede handen is en laat hem daar dan ook met een gerust hart achter. Ben ook telkens benieuwd hoe hij er zal uitzien nadien want hij is nu bijna volgroeid en de verandering is iedere keer weer spectaculair. Toen we hem gingen afhalen was hij precies een kilo afgevallen. Waar ik voor we naar de kapster gingen zijn halsband in het allerlaatste gaatje moest bevestigen kan het nu weer in het derde, dit ter illustratie hoe dik zijn vacht wel is. Nu hebben we afgesproken om slechts 2 maand te wachten. Zal toch een keer proberen of ik geen dossier voor kinder (honden) bijslag kan indienen.

Maar geef toe, het resultaat mag er weer zijn. Hij is weer een "schnauzer "ten voeten uit. Mag zelfs zeggen de mooiste hond van het westelijk halfrond. Van "Mijn kind, schoon kind" gesproken. Voor degenen die het niet beseften dit laatste was een grapje.

na.jpg

15:59 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

HIJ IS PRACHTIG !!!!!!!
en live nog mooier !
LOL

Gepost door: DINI | 23-04-14

Reageren op dit commentaar

Pas op dat je'm niet kwijtspeelt, Mimi... Een of ander vrouwelijk moois bij de trimster...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 23-04-14

Reageren op dit commentaar

Zo'n verschil... Ja, die snoet, nu is hij echt weer zijn rasnaam waardig ! Voor de knipbeurt: knoddig- pluizig en na: heel wat volwassener...

Gepost door: trees | 23-04-14

Reageren op dit commentaar

Wat een schatje! :)

Gepost door: Flavie | 24-04-14

Reageren op dit commentaar

Amaai wat een verschil..... een hondje om trots op te zijn, wat wil je met zo'n baasjes :-)

Gepost door: brenda | 24-04-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.