28-04-14

Jeugdverenigingen.

Je moet het maar doen. Je bent jong en je hebt zoveel mogelijkheden om je vrije tijd door te brengen zijnde : muziek beluisteren, achter je pc hangen, een boek lezen, een filmpje meepikken, gamen, op café zitten enz.

Maar neen deze jongens en meisjes "offeren" hun vrije zaterdag en/of zondag op om met de kleintjes een zinvolle namiddag uit te tekenen. De jeugdverenigingen van welke strekking ook zijn nog steeds een zegen voor onze jongeren die op die manier een vrije dag, namiddag doorbrengen met leeftijdsgenoten, heel vaak in open lucht. Telkens komen ze met leuke verhalen thuis en steeds hebben ze iets bijgeleerd al is het maar te weten dat buiten spelen van alle tijden is, Of ook dat werken in groep zoveel bijbrengt, dat je in groep veel voor elkaar kan betekenen, dit wordt niet in zoveel woorden gezegd maar ze ontdekken het wel en nemen het met zich mee voor later.

Onderstaande enthousiastelingen ontdekt tijdens zaterdagse wandeling met Lewis in het bos. Het was deugddoend om te zien hoe ze zich konden uitleven in de vrije natuur.

jeugd.jpg

15:07 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Altijd fijn om kinderen creatief bezig te zien :)

Gepost door: Flavie | 29-04-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.