30-04-14

Casa di mama

Doe meestal mee met de campagnes van "the insiders" wat natuurlijk niet wil zeggen dat je ook geselecteerd bent. Ben er toch al een paar keer bij geweest zoals met Purina, kattenvoeding, Le Petit Marseillais bodymelk, Vanish ontvlekker.

Deze week kreeg ik dan terug een mail dat ik geselecteerd was voor de campagne van "Casa di mama" pizza's van Dr Oetker.

Zondag middag naar de parking getrokken aan de oprit van de autostrade te Loppem waar een diepvriesvrachtwagen klaarstond om de "gelukkigen" te bevoorraden. Na het afgeven van onze mail kregen we een bundeltje documentjes en twee diepvrieszakken met 8 diepvriespizza's die we mogen testen met eventuele testpersonen. Aan testpersonen geen gebrek vrees ik want met 3 zonen met respectievelijke echtgenotes en 6 kleinkinderen zullen die pizza's waarschijnlijk smelten als sneeuw voor de zon. Naast het proeven is het ook onze taak om commentaar te posten op de site van "the insiders". Ja je krijgt natuurlijk niks voor niks, maar het is een leuke manier om de consument op een objectieve manier te informeren.

Als je weet dat er 5000 pakketten uitgedeeld werden dan kom je toch op het ronde getal van 40000 pizza's die verdeeld worden. Is niet niks maar is zeker een reclame die kan tellen

casa di mama.jpg

15:00 Gepost in Eten | Permalink | Commentaren (6)

29-04-14

Zwanenpaar 2.

 Het nest waar moeder zwaan met zoveel zelfopoffering over waakt heeft 5 eieren, dat heb ik tijdens een loopsessie eens kunnen observeren. Mama zwaan was eventjes gaan zwemmen en liet haar nest onbewaakt achter. Niets was echter minder waar, papa zwaan was direct in de buurt en het zou zeker niet gelukt zijn om dicht bij de eieren in de buurt te komen. Ben al benieuwd om de jonge, hulpeloze kleintjes te zien. Die zal ze waarschijnlijk nog meer afschermen maar ik ga toch proberen er een fotootje van te nemen.

De zwanen zijn niet de enige bewoners van de vijver, er zijn ook een aantal eenden te vinden die ik ontdekte druk keuvelend op een wandelpad. Vroeg mij af waarover ze aan het communiceren waren. Zal wel altijd een goed bewaard geheim blijven.

zwanen.jpg

15:27 Gepost in natuur | Permalink | Commentaren (1)

28-04-14

Jeugdverenigingen.

Je moet het maar doen. Je bent jong en je hebt zoveel mogelijkheden om je vrije tijd door te brengen zijnde : muziek beluisteren, achter je pc hangen, een boek lezen, een filmpje meepikken, gamen, op café zitten enz.

Maar neen deze jongens en meisjes "offeren" hun vrije zaterdag en/of zondag op om met de kleintjes een zinvolle namiddag uit te tekenen. De jeugdverenigingen van welke strekking ook zijn nog steeds een zegen voor onze jongeren die op die manier een vrije dag, namiddag doorbrengen met leeftijdsgenoten, heel vaak in open lucht. Telkens komen ze met leuke verhalen thuis en steeds hebben ze iets bijgeleerd al is het maar te weten dat buiten spelen van alle tijden is, Of ook dat werken in groep zoveel bijbrengt, dat je in groep veel voor elkaar kan betekenen, dit wordt niet in zoveel woorden gezegd maar ze ontdekken het wel en nemen het met zich mee voor later.

Onderstaande enthousiastelingen ontdekt tijdens zaterdagse wandeling met Lewis in het bos. Het was deugddoend om te zien hoe ze zich konden uitleven in de vrije natuur.

jeugd.jpg

15:07 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (1)