03-05-14

1 mei : Knokke run.

Traditiegetrouw trekken we op 01 mei naar Knokke om wedstrijd te lopen. Mijn loopmaatje Kristien die al langer loopt bevestigt me steeds dat het nog nooit geregend heeft tijdens de wedstrijd, wel vooraf of nadien, maar nooit tijdens.

Knokke run1.jpg

Foto voor het vertrek, stralende zon en de haren netjes in de plooi. In goede conditie en met een excellent humeur.

Onderweg werden we reeds verrast door de eerste regendruppels die toen we in Knokke toekwamen veranderden in een lichte bui. Bij het betreden van het stadion werd het er niet beter op. Bij de start om kwart voor drie was er een echte wolkbreuk met de bijhorende donder en bliksem. We waren reeds totaal doorweekt bij de start en lichtjes verkleumd. Bij km 1 had ik het al gehad maar opgeven was geen optie. Dan maar doorgeploeterd, de ene plas vermijdend om met twee voeten tegelijk in andere plas te springen. Op de duur konden we ons lachen niet meer inhouden en werd alles hilarisch, zo ook het moment dat Kristien met een heel serieus gebaar haar zakdoek tevoorschijn toverde uit een zak die vol water stond en waarbij ze eerst heel demonstratief haar zakdoek moest uitwringen vooraleer ze haar neus kon snuiten. Toen we het stadion terug naderden begon het stilaan weer op te klaren.

Gelukkig kregen we aan de meet een folie om ons warm te doen krijgen, terug een hilarisch moment want we zagen er beiden uit als twee overjaarse snoepjes.

Knokke run2.jpg

We hadden dit jaar geopteerd om 6,5km te lopen wegens de mindere conditie maar weten nu dat we gestraft werden voor onze laksheid. Volgend jaar terug 10km maar wat we wel super vinden is dat we slechts 6,5km gelopen hebben maar we toch een medaille van de 10km gekregen hebben.

 

13:20 Gepost in Running | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

lover om van te snoepen. proficiat allebei.

Gepost door: jacky | 03-05-14

Reageren op dit commentaar

Leuk om te lezen ! En ja, volgend jaar verwachten we jullie terug in de startbox van 10km ! Lekker droog...

Gepost door: trees | 03-05-14

Reageren op dit commentaar

Proficiat, alle twee !
Ik zou 't niet kunnen...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 03-05-14

Reageren op dit commentaar

Proficiat!
Een leuke laatste foto :)

Gepost door: Flavie | 05-05-14

Reageren op dit commentaar

Proficiat aan Mieke en Kristien jullie hebben dat super gedaan en zo moedig 10 min. in de startbox in de gietende regen, bliksem en donder ! en dan moest alles nog beginnen...
Volgend jaar toch maar de 10 ? Je hebt vanmiddag bewezen dat het zeker kan !
xxx Elsje

Gepost door: Elsje | 08-05-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.