14-05-14

Teamdag.

Vorige vrijdag teamdag. Elke zichzelf respecterende werkgever pakt er tegenwoordig mee uit. Het bevordert de groepsgeest en het teamgebeuren. Collega's leren elkaar ook eens kennen buiten hun normale omgang. Soms leidt dit tot aangename en soms minder aangename verrassingen. Dit laatste was bij ons duidelijk niet het geval.

Onze teamdag startte reeds 's morgens vroeg met een ontbijt, de twee ijverige vroege vogels die voor ons ontbijt zorgden, hebben zich van hun taak meer dan naar behoren gekweten. Lekkere verse boterkoeken, chocolademelk, fruitsap en voor velen de onontbeerlijke kop koffie

 

 

 

ontbijt teamdag.jpg

Nadien ging het al vlug richting Poperinge waar we ons hadden ingeschreven voor het karten We konden ook wijn gaan proeven of Nieuwerkerken bezoeken met een gids . Voor ons dus karten, vermits er een aantal van de deelnemers nog nooit gekart had werd er besloten eerst in twee groepen een kwartier baangevoel te verkrijgen nadien werd er in twee groepen een kwartier kwalificatieritten gereden en uiteindelijk de finales een A en een B-finale voor de snelle rijders en de iets-mindere (mooi geformuleerd door Thierry)

Ben heel voorzichtig begonnen, wou het circuit eerst in mijn hoofd prenten en ook met die kart rijden was eerst niet evident. Bij de kwalificatieritten was ik al een stuk "stouter" en begon ik het altijd leuker en leuker te vinden. Nadien kwamen de finales, net echt zoals bij de formule I met pole position en volgens rangschikking tijdens de kwalificaties gerangschikt op de baan. Heb de tijd van mijn leven gehad, heb mijn begintijd met 14" verbeterd tegen het einde en mocht best fier zijn op mijn prestatie. Super leuke ervaring.

's Middags gaan eten in Ieper en nadien een spel codecrakers gespeeld in de stad. Buiten het af en toe uitvallen van onze gps ook best leuk.

Een fijne dag met toffe mensen en een mooi zonnetje die ons de ganse dag begeleidde.

karting.jpg

19:27 Gepost in Ontspanning | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Superdag, Mimi !
Lie(f)s.
@Je écht zien is écht leuker dan je op de blog zien !

Gepost door: Lies | 14-05-14

Reageren op dit commentaar

MEGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: dini | 15-05-14

Reageren op dit commentaar

Een superleuke dag dus :)

Gepost door: Flavie | 16-05-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.