01-06-14

Buiten spelen.

Nu de avonden warmer geworden zijn proberen we na onze taak nog eventjes met Lewis te spelen met zijn "woof". Woof is een bal in de vorm van een ei die hij voor zijn Pasen heeft gekregen. Toen hij hem pas had zat er een piepertje in dat telkens geluid maakte als hij erin beet. Maar dat piepertje had al na de eerste dag de geest gegeven omdat Lewis waarschijnlijk te enthousiast erop had gebeten.

Het blijft wel één van zijn favoriete speeltjes, meestal komt hij woof heel demonstratief aan je voeten leggen en kijkt hij dan tot je woof vastpakt en ermee gooit ofwel ertegen trapt. Hij staat dan klaar om woof te vangen. Ik moet eerlijk toegeven er zijn weinig keepers in de Belgische competitie die zo weinig goals binnenlaten. Eenmaal gevangen komt hij ermee terug en gooit hem een paar keer in de lucht om hem dan weer vlak voor je voeten te laten vallen. Lewis is dit spelletje nooit beu maar baasje(s) wel na een tijdje. Lewis komt dan wel gedwee mee naar binnen als de speeltijd gedaan is.

Hij weet dat er momenten zijn dat wij samen spelen en dat er momenten zijn dat hij zich alleen moet bezig houden.

Balspel.jpg

15:19 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

't Zier er echt een schat uit hoor.. die Lewis van jullie! :-) Axel heeft dat spelletje nooit begrepen.. als je hém een bal toegooide was je die kwijt hahaha! We speelden liever met een touw met hem.. om het hardst trekken, ieder aan een uiteinde ervan.. schijnt niet zo goed te zijn, maar je kon 'm geen groter plezier doen! En die piepertjes.. ja die maakten bij Ax ook altijd na een minuut al geen geluid meer.. dan waren z'n tanden allang door dat zachte plastic gegaan.
Btw.. je schreef dat Axel wel graag poseerde voor de foto.. nou.. écht niet! haha.. moest altijd vele foto's maken en dan waren er met een beetje geluk wel een paar goeie bij! hehe (lang leve het digitale fototijdperk!). Behalve als ie moe was.. dan interesseerde 't 'm niet wat je deed.. dus dan zette ik m'n cameraatje voor z'n snoet op de grond en zo maakte ik de leukste neuzenfoto's! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 01-06-14

Reageren op dit commentaar

Leuk !

Gepost door: Trees | 01-06-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.