02-06-14

Domein Koude Keuken.

Met Milo en Lena wandelingetje gemaakt naar de Koude keuken. Beiden zijn kinderen die houden van buiten spelen, wandelen, ravotten, dieren. Lena in haar jeugdige overmoed pakt alles vast wat ze ziet, het woord vies kent ze niet. Ze raapt slakken op, gaat dode vogels gaan inspecteren, pakt dikkopjes en ook de kleine kikkertjes uit de vijver. Niks kan haar deren waarbij ze dan ook soms halsbrekende toeren uithaalt om haar doel te bereiken zoals half in de vijver hangen om de diertjes goed gade te slaan. Bij onze wandeling kon ze het niet laten om een dode vogel van dichtbij te gaan inspecteren wat bij haar broer de reactie ontlokte "Lena dat zit vol bacteriën". Ja een paar jaar verschil dat maakt direct een berg wijsheid.

Onderweg werd er halt gehouden om de verschillende toestellen op de fit-o-piste uit te proberen, de survivalrun, de speeltuin en natuurlijk een mooi boeket margrieten plukken voor mama.

Koude keuken 1.jpg

koude keuken2.jpg

koude keuken3.jpg

16:30 Gepost in Ontspanning | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Mooie foto's van ons neefje en nichtje !

Gepost door: Trees | 02-06-14

Reageren op dit commentaar

Ons meisje is ongelooflijk, van en dode vogel gesproken....Toen ze 2 was kwam ze opeens met een dode vogel af en die stak.......IN HAAR MOND!!!!!!! Ik walgde van haar, ik kon er niet naartoe gaan om die vogel uit haar mond halen, haar meter heeft haar dan opgeofferd om dat vieze beest uit haar mond te halen.....Van bacterien gesproken!!! VERSCHRIKKELIJK vond ik dat.
De bloemen hebben hier nog 2 dagen mooi in een vaasje staan bloeien, een hele leuke verassing!!! Me Happy :)))

Gepost door: Brenda | 02-06-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.