05-06-14

Uitgeteld.

Voor het eerst mee op een langere rit was Lewis redelijk uitgeteld toen we thuiskwamen. We hebben een kleine 50km gefietst via Damme naar de kust en dan terug via Lissewege. Heel mooie trip op een zonnige dag.

Daar het voor Lewis de eerste keer was dat hij zolang moest stilzitten hebben we heel vaak gestopt zo ongeveer om de 10km. Hem telkens een eindje laten lopen, water drinken, hondensnoepje eten. Over de middag sowieso anderhalf uur uit zijn mandje daar we ter plaatse geluncht hebben (zie vorig logje).

Bij het terugkeren denk ik dat hij toch last had van stramme spieren want toen we op een bepaald moment stilstonden voor de verkeerslichten liet hij een gekreun horen die erop wees dat het voor hem lang genoeg geduurd had.

Bij thuiskomst heeft hij zich languit op zijn rug uitgestrekt om eventjes te bekomen. De sombrero is ter bescherming van de ogen van te gevoelige lezers Knipogen

Aviary Photo_130462713611986754.png

Commentaren

Haha.. zo liggen ze heel graag hè.. die van ons kon je zo uittekenen.. met of zonder sombrero hahahaa!
Geen flauw idee of het te veel was.. heb nooit met de hond in een mandje gefietst. Maar zo te lezen heeft ie vaak genoeg z'n pootjes kunnen strekken hè. Enfin.. hij zal 't je zelf wel laten merken.. als ie de volgende keer dat mandje niet meer in wil weet je genoeg..! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 05-06-14

Reageren op dit commentaar

ewel ! gesproken van een hondenleven ! :-)
dat wil ik ook zo wel hoor !
LOL
prachtig !
hij geniet ten volle geloof ik , en jullie trouwens ook
dikke zoen

Gepost door: dini | 06-06-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.