18-06-14

De schakel

Thriller van Franck Thilliez. Schrijver van noord-franse origine die al een aantal boeken op zijn palmares staan heeft. Nooit bewandelt hij de geijkte paden, hij schrijft steeds boeken met een achtergrond welke serieus wat opzoekingswerk gekost heeft.

Ook hier weer een moord met op de achtergrond alles wat te maken heeft met DNA, erfelijkheid, lateraliteit ofwel of het juist blijkt te zijn dat linkshandigen agressiever zijn of andersom dat extreem-agressieve mensen vaak linkshandig zijn. Een ketting van toevalligheden of juist niet die dienen opgelost worden door of door toedoen van psychisch getormenteerde inspecteurs.

Nooit voorspelbaar en vooral een verhaal met een achtergrond gebaseerd op wetenschappelijk gefundeerde zaken. Eigenlijk een boek om in een zetel naast het open haardvuur in weg te zakken, de tijd te vergeten en te lezen zonder ophouden. Maar ook in de zomer leesvoer voor liefhebbers.

Heerlijke boeken, een formidabele schrijver.

de schakel.jpg

18:12 Gepost in Boeken | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Oh.. een naam om te onthouden dus. Heb voor m'n komende zomervakantie al een stapeltje boeken liggen, maar er komen nog meer vakanties hè..! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-06-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.