23-06-14

Wereldkeuken.

Totaal ongepland deze middag verzeild geraakt op het terras van Restotaco langs één van de invalswegen naar of van Brugge.

De rust op het terras trok ons aan vooral omdat we nooit met Lewis weten hoe hij zich zal gedragen. Meestal zit hij rustig onder of naast mijn stoel en als hij zich op zijn gemak voelt legt hij zich ook lang uitgestrekt neer maar owee als er een andere viervoeter in zijn omgeving komt en vooral als we het niet gezien hebben en dus niet kunnen anticiperen. Hij kan nogal fel beginnen grommen als er een onbekende hond dichterbij komt meestal duurt dit niet lang en het vermindert ook maar hij is nog niet helemaal van deze vervelende gewoonte af. Dit terzijde.

Op de muur stond wereldkeuken en we waren wel benieuwd wat er op de kaart stond. Kaart is van gemiddelde lengte en er staan inderdaad allerlei leuke gerechtjes op maar ook klassiekers zoals américain en steak.

Naast de gewone kaart heb je ook een aantal suggesties waar we ons oog lieten op vallen. Voor mijn ventje een heel lekkere salade met brie, spekjes en honing, geef toe niks exotisch maar wel subliem. Heb het van horen zeggen.!! Voor mezelf penne met bladspinazie, champignons, rucola, kerstomaatjes, prosciutto en heerlijke kaasschilfers. Was uitmuntend, alles verser dan vers, met liefde bereid en met de glimlach opgediend.

Oordeel zelf .

resto Taco1.jpg

restotaco2.jpg

 

18:08 Gepost in Eten | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Een geluk, Mimi, da'k niet met een lege maag zit...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 23-06-14

Reageren op dit commentaar

heerlijk !!!!!!!!!!!!!!
ik heb ook een tip
El Rincon, in de Katelijnestraat nr 27
een deur/ingang naast een pralinewinkel
MEGA!!! tapasbar én een supertuin !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: dini | 24-06-14

Reageren op dit commentaar

Mmm lekker!

Gepost door: Flavie | 26-06-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.