11-07-14

Happy birthday.

Vandaag is onze Lewis 1 jaar. Een liedje zingen hoort erbij, een dikke knuffel hoort er ook bij en een lekker snoepje hoort er zeker bij.

Het is een echte Vlaming want geef toe geboren worden op 11 juli is niet niks.

We zien hem elke dag meer schnauzer worden, zijn vacht wordt minder krullig en hij wordt ook scherper, zijn kop krijgt zo echt die karaktervolle kenmerken van zijn ras, en het "babyvet" gaat er ook uit.

Zoals we gehoopt hadden, kan je hem overal mee naartoe nemen, als we ergens op een terras zitten zet hij hoogstens eerst eens zijn pootjes op mijn bil teneinde alles te kunnen bekijken en dan gaat hij braaf liggen naast of onder mijn stoel.

Maat wat vandaag belangrijk is :

Hiep, hiep, hoera

hiep, hiep, hoera

Aviary Photo_130492243405019132.png

 Hij heeft ook al cadeautjes gekregen. Peter Zeno kwam binnen met een grote doos in oranje inpakpapier waar hij heel nieuwsgierig rond begon te draaien. Na het uitpakken verscheen er een prachtige eetkom voor Lewis, het water kwam hem zoal in de mond.

Lewis cadeau1.jpg

Dan kreeg hij ook nog een mooie blauwe blikken doos met een mooie schnauzer op het deksel, wat daarin zit moeten we nog ontdekken maar hij kreeg dit geschenk van Babsie, een lange-afstandsvriendinnetje.

lewis cadeau2.jpg

 

14:39 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Daar klink ik (mee) op, Mimi !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-07-14

Reageren op dit commentaar

Hiep hiep hoera in de gloria voor de jarige !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: zeno | 11-07-14

Reageren op dit commentaar

Ooh.. net te laat maar nog mijn hartelijkste felicitaties voor de birthday-boy hoor! *aai*aai*aai*! :-)

Gepost door: mizzD | 14-07-14

Reageren op dit commentaar

Hiep hiep hoera Lewis!! :)

Gepost door: Flavie | 14-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.