12-07-14

Barbeque met de cursus.

Vorige vrijdag waren we present bij Peggy voor de bbq die we hadden afgesproken tijdens de laatste lessen. Het was nogal puzzelen om een datum te vinden die voor ons allemaal paste. We wisten vooraf dat het voor Lieve niet mogelijk ging zijn maar de rest tekende vooraf aanwezig.

De avond zelf moesten we echter tot onze spijt en verwondering ontdekken dat Geert onze leraar verstek gaf. Jammer maar helaas, de afwezigen hadden weer eens ongelijk.

Iedereen had zijn of haar best gedaan, er waren heel lekkere aperitiefhapjes van Stefanie en ook Delphine die ons echter na het aperitief moest verlaten wegens te drukke bezigheden op zaterdag morgen deed hier haar duit in het zakje. Onze gastvrouw had voor het vlees gezorgd en de wijn, Inès een aardappel- en pastasalade, Salvator een zomerse couscous, Gunnar bietjes met feta en een lekkere groene salade, Karel voor het dessert, ijs met aardbeien, ikzelf voor een zuiderse ratatouille. De mannen zorgden voor het betere bakwerk, terwijl wij bij gebrek aan verplichting onze kwebbels konden laten gaan. Het gebarenwerk hebben we ook maar uitgesteld voor een volgende keer daar wij toch allemaal horend waren.

Na een tweetal uurtjes aperitieven kozen we voor het grotere smulwerk en werden hierbij verast door een fikse onweersbui maar geen nood, we zijn allemaal dichter aangeschoven en konden perfect onder Peggy's parasol. Peggy had ook nog voor mosseltjes gezorgd die vakkundig op de bbq werden klaargemaakt. Allemaal heel lekker maar veel en veel te veel.

Rond middernacht hebben we afscheid genomen en zoals steeds als het leuk is, is de tijd veel te snel voorbij gegaan.

bbq peggy.png

18:31 Gepost in cursus | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Superleuk, Mimi !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 12-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.