18-07-14

Hebbedingetje....

Hij is vandaag toegekomen, mijn nieuw cameraatje. Heb een fantastisch fototoestel met extra lens die echt wel heel mooie foto's produceert maar ik vind het vooral 's zomers niet zo handig om zo'n tas rond je hals te hangen. Was al een tijdje op zoek naar een klein, handig toestelletje die nogal veel functies heeft maar toch niet te moeilijk in het gebruik.

Denk hem gevonden te hebben, heb hem dan ook online besteld en hij is vandaag gearriveerd. Heb er een flashy kleurtje voor uitgekozen en ben er echt wel blij mee. Nu nog uittesten of hij mooie foto's maakt maar dat zal wel voor een stuk van mij afhangen vrees ik.Tong uitsteken

a09b5c65a4a30b0a4d666c155803028c.png

18:15 Gepost in Blog, Shopping | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Heb altijd alléén maar zo'n handig klein cameraatje gehad.. eerst twee keer een Olympus en dan nu een Canon.. in flashy blauw hehe. Zo'n kleintje kan gemakkelijk aan de schouderband van m'n rugzakje.. was handig als ik met Axel wandelde, kon ik met één hand tóch foto's maken. :-) Vind m'n foto's ook goed genoeg zo.. doe toch niet zoveel ermee. De meeste camera's produceren nu best mooie foto's.. maar of het echt goede worden hangt inderdaad veel van de fotograaf af hehe.
In ieder geval veel plezier ervan!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-07-14

Reageren op dit commentaar

We willen met plezier voor je nieuwe lens poseren !

Gepost door: Trees | 18-07-14

Reageren op dit commentaar

Super, Mimi, ik heb niet eens iets groters, en 'k ben ook tevreden van mijn foto's. Zoals MizzD schrijft..., de fotograaf hé... ! 't Lukt je, zeker weten !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 18-07-14

Reageren op dit commentaar

Wij hebben hier ook een groot fototoestel, die super mooie foto's maakt, maar het is niet handig om die overal mee naar toe te sleuren... daarom hebben wij hier ook een mini versie, eentje waar we ook heel blij mee zijn.
Veel succes ermee! :)

Gepost door: Flavie | 19-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.