21-07-14

Vakantierust.

voetbalpleinen1.jpg

Daarnet blok(je) om met Lewis en genoten van de stilte overal om ons heen. De mensen genieten van hun nationale feestdag binnenshuis (extra dagje om eens lekker niks te doen).

Tijdens onze wandeling komen we voorbij 2 voetbalpleinen en 2 hockeypleinen allemaal op een zucht van onze deur.

Het is raar dat daar nu geen ravottende, voetballende luid roepende kleuters, pubers, jong-volwassenen tot en met "veteranen" rondcrossen. Hetzelfde voor de hockeypleinen die een enorme opmars kennen de laatste jaren, heeft dit ook te maken met de schitterende resultaten van ook daar onze nationale ploeg? Geen idee maar vermoed wel dat dit er voor iets tussen zit.

Je ziet tijdens de "tour de france" ook altijd opvallend meer fietsers over paadjes, dreven en lanen. Wielertoeristen die meestal geen bel hebben op hun fiets (zal te zwaar wegen zeker op hun ultralichte fietsjes)Knipogen en die luid roepend je doen opschrikken als ze je van achteren voorbij zoeven. Mijn fiets is van het solide type, moet haast wel met mijn extra bagage, Lewis weegt ongeveer 8kg en dan nog zijn mand erbij gerekend.

Nu terug naar die pleinen, het enige dat zich daar bewoog waren de grassprietjes, voor de rest volkomen rust. Geeft je ongewild een kalm gevoel, lang leve de vakantie!!

DSC00019.JPG

DSC00023.JPG

18:37 Gepost in Blog, Ontspanning | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Geen rust voor jouw test-klik-vinger, Mimi ! Leuk hé !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 21-07-14

Reageren op dit commentaar

Mooie panoramafoto's !

Gepost door: Trees | 21-07-14

Reageren op dit commentaar

Ja.. dat is zo hè.. van die wielrenners. Rond de RotterdamMarathon zie je hier ook altijd veel meer hardlopers.
Goed geslaagde pano's weer!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.