28-07-14

country line dancers.

Afgelopen zaterdag was er een barbecue georganiseerd ten voordele van de Hondenschool "De jonge gezelschapshond" waar Lewis getraind wordt.

Aangenaam zomerweertje, perfecte accommodatie, toffe mensen, heel lekker eten en een super leuke sfeer.

Wat deze barbecue speciaal maakte was het optreden van een line dance groep waarvan de trainster van Lewis, "Maura" deel van uitmaakt. Heerlijke muziek, ben sowieso fan van die tex-mex muziek, country is dezer dagen totaal niet meer oubollig. Melig daarentegen, wat is er nu meer dankbaar om over te schrijven dan gebroken harten en onmogelijke liefdes ?LachenKnipogen.

We hebben ontzettend genoten van het optreden, de dames en heren hebben ons met hun enthousiasme zeker weten te bekoren.

Maura.jpg

maura en groep.jpg

Mijn voeten jeukten enorm, maar daar zal mijn dansverleden wel voor iets tussen zitten.

18:02 Gepost in Ontspanning | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Countrymuziek ben ik mee opgegroeid.. m'n moeder was gek op de muziek van Jim Reeves, en m'n oudste broer op dat van Johnny Cash en alle andere denkbare countrysterren. Had me heel erg tegen kunnen gaan staan, maar nee.. ik vind het ook wel lekkere muziek hoor! En vorig jaar op vakantie werden we verrast door een line dance-optreden in het plaatsje waar we toen waren.. 'k zou het zelf niet snel gaan doen ( ben helemáál geen danser), maar het was hartstikke leuk om te zien en ik heb fijne herinneringen aan die avond. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 28-07-14

Reageren op dit commentaar

Leuk !

Gepost door: Trees | 05-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.