29-07-14

Lewis en Arthur

Vandaag op bezoek geweest bij tweede zoon en dus ook bij Arthur "de kater". Zoals je hier ziet is Arthur een heel fiere jonge kater die zijn huis als zijn bezit ziet. Lena poseert hier fier met haar lievelingsdier.

arthur en lena.jpg

We waren dan ook heel benieuwd hoe Lewis zich zou gedragen in het bijzijn van Arthur die hij totaal niet kende.  We hebben ze eerst een beetje gerust gelaten, Arthur lag hoog en droog in zijn speeltoren en Lewis liep een beetje onwennig rond. Ondertussen zagen we reeds de uitnodigende tafel en Kristof die zijn best deed, als ex-kok een kolfje naar zijn hand, om lekkere mosseltjes op tafel te toveren.

kristof.jpg

In die tussentijd waren er al lichte toenaderingspogingen geweest tussen de twee viervoeters, dit met wisselend succes al moet ik er direct bijzeggen dat geen van beide zich agressief opstelde.

Milo kon opa overtuigen om een spelletje op de WIIU te spelen waarbij ze in opperste concentratie waren maar het jonge geweld kon het toch halen van de meer bezadigde jaren.

opa en milo.jpg

De dag was toen al goed gevorderd en zowaar Arthur en Lewis waren "vriendjes" die van hun namiddagslaapje op een halve meter slechts van elkaar aan het genieten waren.

arthur en Lewis.jpg

Was voor allen een heel leuke dag die jammer genoeg veel te snel voorbij was.

 

 

22:30 Gepost in Blog, Lewis | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Oeeehh.. m'n zus heeft precies zo'n zelfde kater en die vliegt honden echt aan! Axel was er in z'n jonge jaren wel onder de indruk van.. maar toen ie oud werd pikte ie het niet meer en viel terug uit naar die kat.. die maakte dan wel dat ie wegkwam!
Bijna al m'n zussen hebben katten.. onze eerste hond Lennox zocht ze niet op en keek er niet naar. Axel wel.. die vond ze als jong hondje erg leuk.. en wilde ermee spelen. Slechts één van al die katten vond dat ook wel leuk, dat was hartstikke leuk om te zien. Maar toen ie van al die andere katten steeds tikken kreeg ( tot bloedens toe!), werd ie een stuk voorzichtiger in z'n benadering. Maar ik heb toch ook een foto van hem met de rode kat van m'n jongste zus, samen op de tweepersoons bank, nog geen halve meter van elkaar, allebei opgekruld.. en die rooie die had het echt helemáál niet op honden.. niet eens op andere katten! Soms lukt het gewoon wel.
Ik hoop dat het met Lewis en Arthur goed blijft gaan hoor ( Axel z'n enige broertje heette toevallig ook Arthur! :-) ).. het kán best!
En voor nu kunnen jullie terugkijken op een heel geslaagde dag hè.. leuk!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 30-07-14

Reageren op dit commentaar

Leuke dagen gaan altijd sneller voorbij dan dagen die wat minder plezant zijn, ne mens zou zich afvragen hoe dat komt :-)

Gepost door: bea | 30-07-14

Reageren op dit commentaar

Die laatste foto super gewoon!! :)
Fijn te lezen dat jullie een leuke dag hadden.

Gepost door: Flavie | 30-07-14

Reageren op dit commentaar

Een glimlach of en knipoog doet wonderen, Mimi, ook bij kat en hond... Helaas begrijpen wij niet altijd hun uitdrukking of taaltje...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 30-07-14

Reageren op dit commentaar

Zo lief om te zien, ze waren echt wel voorbeeldig en voelden zich beiden echt wel op hun gemak. Voor helhaling vatbaar zou ik zeggen!!! Bedankt voor de gezellige namiddag ;)

Gepost door: Brenda | 30-07-14

Reageren op dit commentaar

Ziet er gezellig... Mooi gedekte tafel ! En als Kristof aan het vuur staat, dan is dat altijd: MMMM !

Gepost door: Trees | 05-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.