31-07-14

Brasserie Tuf Tuf

brasserie.jpg

Leuke, gezellige brasserie gelegen aan het station te Brugge. Mooi terras in de zomermaanden en tijdens de minder zonnige maanden kan je terecht in een mooie veranda.

Ze hebben een eerder beperkte kaart maar alles is zeer verzorgd en de uitbaters zijn super vriendelijk. Op maandag, donderdag en vrijdag is er een dagschotel en op zaterdag en zondag een weekendmenu te verkrijgen.

Heb er vorige week genoten van een heerlijk slaatje met lauwwarme scampi's. Om duimen en vingers bij af te likken. Voor de uiterst democratische prijs van € 19,00 vergezeld van frietjes à volonté.

DSC00055.JPG

19:23 Gepost in Eten | Permalink | Commentaren (5)

30-07-14

The visitor.

Soms doet U er goed aan om even een bezoeker te zijn in uw eigen woning. Plaats uzelf even in de schoenen van uw gasten. Wat ziet U als U binnenkomt ? Wat valt er op als U door het raam kijkt ? Ongetwijfeld zijn er nog hoeken en plekken die wat fraaie kunstobjecten kunnen gebruiken. Zo is er het beeldje "the visitor". Het is een ontwerp van de Belgische kunstenaar Guido Deleu. Niets laat vermoeden dat deze kunstenaar aanvankelijk een ingenieur was. Tenzij zijn meesterlijk oog voor detail natuurlijk. De keramieken beeldjes worden artisanaal vervaardigd in het atelier van Selma Cathiera (Cores da terra). Ze worden enkel met natuurlijke materialen als klei en kleurpigmenten gemaakt. De beelden sieren door hun eenvoud en bestaan in diverse kleuren en formaten.

"tekst Spherebox"

Daar zoon Kristof en schoondochter Brenda beiden in juli jarig zijn en ze pas in hun nieuwe huis wonen hebben we voor hen een visitor meegenomen tijdens ons bezoek gisteren.

visitor.jpg

Hij voelde er zich meteen thuis.

18:58 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (5)

29-07-14

Lewis en Arthur

Vandaag op bezoek geweest bij tweede zoon en dus ook bij Arthur "de kater". Zoals je hier ziet is Arthur een heel fiere jonge kater die zijn huis als zijn bezit ziet. Lena poseert hier fier met haar lievelingsdier.

arthur en lena.jpg

We waren dan ook heel benieuwd hoe Lewis zich zou gedragen in het bijzijn van Arthur die hij totaal niet kende.  We hebben ze eerst een beetje gerust gelaten, Arthur lag hoog en droog in zijn speeltoren en Lewis liep een beetje onwennig rond. Ondertussen zagen we reeds de uitnodigende tafel en Kristof die zijn best deed, als ex-kok een kolfje naar zijn hand, om lekkere mosseltjes op tafel te toveren.

kristof.jpg

In die tussentijd waren er al lichte toenaderingspogingen geweest tussen de twee viervoeters, dit met wisselend succes al moet ik er direct bijzeggen dat geen van beide zich agressief opstelde.

Milo kon opa overtuigen om een spelletje op de WIIU te spelen waarbij ze in opperste concentratie waren maar het jonge geweld kon het toch halen van de meer bezadigde jaren.

opa en milo.jpg

De dag was toen al goed gevorderd en zowaar Arthur en Lewis waren "vriendjes" die van hun namiddagslaapje op een halve meter slechts van elkaar aan het genieten waren.

arthur en Lewis.jpg

Was voor allen een heel leuke dag die jammer genoeg veel te snel voorbij was.

 

 

22:30 Gepost in Blog, Lewis | Permalink | Commentaren (6)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende