09-08-14

Kluisbos.

 

Mooi verzorgd stukje natuur. Bos dat zijn naam alle eer aandoet. Aangename wandelpaden, mooi aangeduid, ligt er heel netjes bij. Vlakbij een recreatieoord waar kan gezwommen worden, dus ook wel een aanrader om met kindjes naar toe te komen. In de omgeving van Oudenaarde, Ronse dus juist de grens Henegouwen overwippen.

In het bos echt mooie natuur, veel prachtige bomen, bankjes met spreuken en houten speelgoed en omheiningen vervaardigd uit hout dat ze ter plaatse gekapt hebben.

hout.jpg

bankjes.jpg

bos.jpg

En dan opeens te midden van het bos hier en daar een villa. Jammer !!??

villa.jpg

.

15:22 Gepost in natuur | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Ik ben er nog nooit geweest maar het staat al heel lang op mijn wensenlijstje... Nog hopende op een mooie augustusdag tijdens mijn weekje verlof dat ik nog te goed heb...

Gepost door: Trees | 09-08-14

Reageren op dit commentaar

Weet niet of dat jammer is.. misschien hoort het land gedeeltelijk bij die villa's en betalen die bewoners mee aan het onderhoud ervan? dán is het niet zo jammer. Als het bos maar openblijft voor iedereen om ervan te genieten.. dan heb ik niet zo'n moeite met die villa's daar hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 09-08-14

Reageren op dit commentaar

Bankjes met tekst springen in mijn ogen natuurlijk, Mimi ! Daarvoor zou ik naar 't bos gaan. Alle redenen zijn goed hé ?!
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 09-08-14

Reageren op dit commentaar

Wat is daar mooi om te wandelen. Deze bos is echt schitterend. De bankjes met tekst erin is heel bijzonder. Dit zie je niet vaak. Villa tussen in midden in bos vind wel apart.
Fijne zondag.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 10-08-14

Reageren op dit commentaar

Met school ben ik er nog geweest maar dat is, jaren geleden!
Moeten we hier zeker nog eens doen.

Gepost door: Flavie | 10-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.