11-08-14

Op kamp.

Zeno (oudste kleinzoon) is aan zijn tweede kamp begonnen deze vakantie. Ja zijn vakantieperiode is sowieso goed gevuld. Dolfijnenkamp en nu Chirokamp, reis met papa en mama naar Jordanië (gelukkig heelhuids teruggekeerd oef Verstomd) logeren bij de wederzijdse grootouders. Op die manier zal het vlug genoeg terug 1 september zijn en mag hij starten in het vierde leerjaar, wat worden ze toch vlug groot.

Terug naar het Chirokamp in Sainte Ode in de Ardennen. Zou fantastisch moeten zijn maar de regen is de grote spelbreker. Hopelijk houden de tenten het uit want eens ze water binnen krijgen zullen ze moeten hun kamp opbreken en vervroegd terugkeren. Zou jammer zijn want de meesten hebben daar toch echt naar uitgekeken en is ook telkens ieder jaar een niet te missen belevenis. Waar ze anders de ganse dag buitenspelen, ravotten, eten, luieren zijn ze nu verplicht ganse dagen in hun tent door te brengen. Veel moed voor de leiding en vooral veel goeie ideeën toegewenst om ze allemaal bezig te houden.

Zal kaars branden om goed weer af te dwingen want wat kan je anders doen nu de Arme Klaren geen eieren meer willen.

kamp zeno.jpg

 

 

17:30 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Er moet toch nog ééntje te vinden zijn dat eieren wil, Mimi...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-08-14

Reageren op dit commentaar

Leuk artikeltje ! Ik heb Stefaan uitleg moeten geven over de eieren...

Gepost door: Trees | 11-08-14

Reageren op dit commentaar

Oooch.. die tenten kunnen wel tegen een beetje regenwater hoor! Dát zal de spelbreker niet zijn. En die leiding heeft vast ook wel een slechtweer-programma! Die kids vermaken zich sowieso!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11-08-14

Reageren op dit commentaar

Wat leuk dat kleinzoon op kamp zit. Wel jammer dat zoveel regent. Hopelijk valt allemaal wel mee. Leuke foto van je kleinzoon.
Fijne dag gewenst.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 12-08-14

Reageren op dit commentaar

De regen kan een verdomde spelbreker zijn tijdens zo'n kamp. Altijd spijtig voor de kinderen als het daardoor vroegtijdig moet afgebroken worden. Hopelijk helpen de kaarsen :-)

Gepost door: bea | 13-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.