12-08-14

Het verzopen soepkieken.

Deze morgen keek ik naar buiten en zag dat het goed was. Vlug de loopkleren aangetrokken want vandaag wou ik er opnieuw 5km van maken. Goed gestart, niet te vlug, ademhaling voelde goed, beentjes ook dus wie hield me tegen. Dat was buiten de waard van een fikse regenbui gerekend. Toen ik ongeveer anderhalve km ver was voelde ik de sporadische druppels veranderen in een bui. Een bui die langzaam maar zeker het volume van een serieuze regenvlaag aannam. Maar nu ik toch doornat was had het geen zin om vroegtijdig te stoppen en ging ik voor die 5. Toen ik het bos uitkwam waar we gewoonlijk gaan stretchen kwam mijn ventje daar aangereden met de auto en heeft hij mij thuisgebracht. Zo super lief!!

En ik, ja ik heb slechts 4 van de voorgenomen 5 gelopen. Het verzopen soepkieken was een feit.

Nat tot op het bot....

Aviary Photo_130523253221688762.png

17:30 Gepost in Running | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

't Lijkt een béétje op die beroemde reclame voor Campbells-soup deze collage.. van de bekende kunstenaar Andy Warhol.. dus een verzopen soepkieken is toepasselijk haha!
Ach meid.. je haar? dat komt wel weer goed! Als je maar geen kou hebt gevat.. véél belangrijker! Plús dat je toch lekker gelopen hebt! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 12-08-14

Reageren op dit commentaar

Supertof, Mimi, van je allergrootste fan !
Chapeau dat je weer zo ver loopt !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 12-08-14

Reageren op dit commentaar

Ja dat haar :D Toch super dat je het 4 km volhield, en een dikke pluim voor je ventje ;-)

Gepost door: bea | 13-08-14

Reageren op dit commentaar

Pfff... Dat heb je goed volgehouden met 4 km lopen. Hopelijk kom je nu bij met geloop. Leuke foto's is het geworden. Je ziet moe uit. Ach komt ook weer goed.
Fijne dag verder.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 13-08-14

Reageren op dit commentaar

Maar toch heb je er 4 gelopen... chapeau!! :)

Gepost door: Flavie | 14-08-14

Reageren op dit commentaar

wij zijn dinsdag ook vertrokken voor een 6-tal km maar toen we vertrokken kregen we onmiddellijk de volle laag, aangekomen bij het bos begon het te onweren, even geschuild maar het leek niet goed te komen, dan maar terug na amper 2 km maar wel doorweekt .... Ik vind dat een dikke pluim voor onszelf ! Tof ook dat je ventje zo met je inzit ...

Gepost door: elsje | 18-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.