15-08-14

Voorbijgevlogen.

Een dik jaar terug ben ik deze blog begonnen. Een nieuw leven na...., de actieve carrière, en wat ik met die gevonden tijd allemaal ging doen.

Tot nog toe heb ik nog steeds het gevoel een lange vakantie te nemen, niet te letterlijk natuurlijk, want er "moeten" ook gewone dingen gedaan worden, zoals poetsen, wassen, strijken maar niet meer op gezette tijden maar wanneer het mij uitkomt of zelfs wanneer ik er zin in heb.

Ja vorig jaar had ik toch schrik van wat te doen met al die tijd en zoals ik  al vaker had gehoord, soms heb ik tijd te kort. Niet te vaak want probeer alles te doseren. Lewis is natuurlijk een bijna fulltime bezigheid (ocharme), de les gebarentaal, onze fietstochtjes, de lekkere restaurantjes, de bezoekjes en logeerpartijtjes van de kleinkinderen, het lezen van boeken en natuurlijk ook mijn blogje, die ik nog heel erg koester. Ook het dagelijks bezoeken van de creativiteit van enkel collega-bloggers neemt flink wat tijd in beslag.

Als ik de recente berichten van mijn ex-collega's hoor hoef ik helemaal geen spijt te hebben van mijn afscheid. Het wordt in de meeste bedrijven niet beter  en ook het huis van vertrouwen ontsnapt niet aan die trend. Daarbij gevoegd dat nieuwe bezems meestal denken dat ze beter vegen maar niets is minder waar, kan ik maar gelukkig zijn geen deel meer te moeten uitmaken van de organisatie. Jammer maar helaas. Dit heeft echter totaal geen betrekking op mijn ex-collega's die ik allen nog een heel warm hart toedraag.

Vaak bekijk ik nog de foto's van mijn afscheidsfeest en ik besef dat ik door op die manier afscheid te hebben genomen ik het heel goed heb kunnen plaatsen.

IMG_2805.JPG

IMG_2787.JPG

17:30 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Genieten kan nooit te vroeg beginnen, Mimi !
En je blogje..., op naar de 7000 ! Goed gedaan van je !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 15-08-14

Reageren op dit commentaar

Toen ik stopte met werken zei iedereen dat ik in een zwart gat zou gaan vallen.. ik moet dat gat nog tegenkomen! Ik vermaak me prima thuis.. heb vaak tijd te kort inderdaad. Maar nu ik geen hond meer heb weet ik met m'n tijd geen raad meer.. je hebt er niet écht een dagtaak aan, maar het brengt wel heel veel gezelligheid met zich mee en dat mis ik enorm.. véél meer dan ik m'n werk miste.

Keep on blogging hè! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 15-08-14

Reageren op dit commentaar

Een super-stralende-2e foto Mimi! :)
Je hebt een leuk blogje... een eerste jaartje van de zovelen, hopelijk!

Gepost door: Flavie | 16-08-14

Reageren op dit commentaar

Hey Mieke,

Blijf maar bloggen want telkens als ik even tijd heb lees ik graag wat je de voorbije dagen bezighield. Het leest super vlot en de foto's zijn prachtig. Doe zo verder loopmaatje :)

Elsje

Gepost door: elsje | 18-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.