16-08-14

De kleintjes.

Egon en Lilith voorlopig nog de kleintjes waren gisteren op bezoek. Telkens merken we hoeveel ze op korte tijd veranderen. Met baby's en peuters gaat dat sowieso sneller dan kleuters en de grotere jongens en meisjes.

Iedere keer staan ze weer een stap(je) verder in hun groter worden. Ondertussen loopt Lilith al heel flink rond zelfs hindernissen kunnen haar niet meer deren. Daar stapt ze moedig over of ze maakt een ommetje.

Egon begint al heel flink alleen te spelen en vooral hij praat heel goed en vooral zeer verstaanbaar. Praten doet hij eigenlijk al lang maar het was lange tijd zoals de meeste peuters Swahili. Nu heeft hij echter op korte tijd beet hoe het moet. En hij heeft mij heel aangenaam verrast door opeens de keuken binnen te komen gisteren en te zeggen "kijk oma de bal". Mijn hart smolt direct want het was de eerste keer dat hij mij met oma aansprak.

Binnenkort krijgen die twee schattebouten een broertje of zusje bij, we zijn hier heel benieuwd.

Egon.jpg

Lilith.jpg

17:47 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Ook wij zijn benieuwd naar de nummer 7 !

Gepost door: Trees | 16-08-14

Reageren op dit commentaar

Een heerlijke tijd, Mimi... Genieten !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 16-08-14

Reageren op dit commentaar

Oooh.. wat een guitige krullebol! En die kleinste kijkt ook al zo koddig! Leuk hè, die kleintjes.. ze worden eigenlijk véél te snel groot! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16-08-14

Reageren op dit commentaar

Wat leuk dat kleintjes bezoek geweest bij jullie. Het was super leuke dag gehad. Schattig je foto's. Er komt nog 1 eraan. Dat is echt geweldig dat nog kleintje komt. Het word lekker druk. Maar wel gezellig!!

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 17-08-14

Reageren op dit commentaar

Leuke foto's van de kleintjes :)

Gepost door: Flavie | 17-08-14

Reageren op dit commentaar

Ongelooflijk hoe snel die kleintjes 'veranderen', ben er ook verbaasd over als ik mijn kleindochter bezig zie. Dat viel me precies niet zo erg op toen mijn kinderen klein waren :-)
Schattig om voor het eerst het woordje 'oma' te horen, heel vertederend. Een zevende kleinkind op komst, super!!

Gepost door: bea | 21-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.