17-08-14

Net, netter, netst....

Bij het kuieren met Lewis bewonder ik vaak de voortuintjes. Sommigen liggen er gezellig rommelig bij, andere dan weer alsof ze met een liniaal aangelegd werden.

Wat ik me daar dan het meest bij afvraag is of de overdreven netheid of omgekeerd de rommelige indruk ook doorgetrokken wordt binnenshuis.

Weet het nog niet ben nog nergens gaan checken maar het volgende tuintje trekt telkens opnieuw mijn belangstelling door zijn rechtlijnigheid. Of het binnen ook netjes is, ik vermoed van wel want het behoort toe aan een huisdokter. Alhoewel......

DSC00123.JPG

18:04 Gepost in Blog, natuur | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Toch eens aanbellen, Mimi, met een of andere smoes ? Of stiekem onder/tussen de gordijntjes loeren... ? Hahaaa...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 17-08-14

Reageren op dit commentaar

Och nee.. die hebben een 'low-maintenance' tuin aan laten leggen en doen er verder niet veel aan denk ik.. en als het dokters zijn, zullen ze voor het werk bínnen wel een werkster hebben hè.. druk hoor, dokters! ;-)
Aan de andere kant.. ik hou van een losse tuin waarin plantjes ook hun gang mogen gaan tussen de tegels.. en ik ben een huisvrouw van likmevessie dus binnen is het ook niet perfect schoon.. dus hier klopt je visie over die tuinen wél! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 17-08-14

Reageren op dit commentaar

Dat is zeker vreemd. Misschien speciaal tuinman aangeschaft. Dat kon ook. Door ander laten doen. Misschien toch even bellen.
Fijne avond.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 17-08-14

Reageren op dit commentaar

Helemaal onze stijl, dat tuintje !

Gepost door: Trees | 17-08-14

Reageren op dit commentaar

mo joengers toch
inderdaad
amai
zo'n "properen" hof !

Gepost door: dini | 18-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.