23-08-14

Wandeling in stad.

Tussen de regenvlagen door besloten we een stadswandeling te maken. Voor Lewis niet evident omdat we meestal in het bos gaan wandelen maar hij moet toch overal meekunnen dus een extra test. Wij tweetjes met de auto naar Brugge, problemen met parking want onze parking niet bereikbaar wegens werken, dus eerst door het centrum, niet evident met alle toeristen die ook de rijbaan als voetpad gebruiken, totaal geen oog hebbend voor het verkeer want ze zijn voortdurend op smartphone en Ipad aan het tokkelen.

De parking verlatend direct tussen de massa proberen het centrum te bereiken. Maar dikke pluim voor onze Lewis die zich van het geharrewar niks aantrok en flink meeliep en zelfs genietend rondkeek. Volgende test, winkel binnen, wou al eens een glimp werpen op wat het volgend najaar ons te bieden heeft maar de roltrap in de winkel bleek een onoverkomelijke hinderpaal te zijn. Lewis legde zich languit voor die roltrap zodat ik hem moest oppakken en naar boven dragen, van een prinsenleven gesproken. Terugkeren hebben we met de trap gedaan, daar huppelt hij dan wel weer vrolijk vanaf.

Volgende stop was mijn oude werkstek, eens kijken naar de collegaatjes (ex) maar het evolueert daar razendsnel, was al over de helft toen ik de eerste oude bekende zag. De jeugd zal het zo lang niet uithouden op hetzelfde werk als wij, nu doen ze meer aan jobhoppen. (weer zo'n akelig Engels woord waar ze blijkbaar geen goed equivalent voor vinden wegens een fenomeen van deze tijd.)Kort babbeltje waarbij Lewis zich weer voorbeeldig gedroeg, eerst zat hij naast mij en toen legde hij zich neer waarschijnlijk al denkend "dat gaat hier weer lang duren", nadien op naar de volgende waar Lewis een ware keuring mocht ondergaan en zeer geprezen werd om zijn lief snoetje en zijn stevige bouw (vrouwtje ook fier dus). Tweede test ok.

Laatste test was koffietje gaan drinken in tea-room, we hadden het vooraf eerlijk afgesproken, ik de koffie en Lewis het koekje. Eerst aan de deur aan de serveerster de toestemming gevraagd om met Lewis binnen te komen, dat was totaal geen probleem, en van zodra wij zaten kwam zij al af met een kommetje water voor Lewis, wat ik super lief vond en direct al dacht hier komen we samen nog terug. Zoals beloofd hebben we eerlijk gedeeld, de speculoos voor Lewis en de cappuccino voor mij.

DSC00219.JPG

DSC00220.JPG

Lewis Matin midi.jpg

Volledig geslaagde namiddag, voor herhaling zeker vatbaar.

17:32 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Wat een voorbeeld, Lewis ! Tof hé, Mimi !
Lie(f)s.
@Kort geleden blogde Linda 'Für Elise'. Toen ik haar mijn voornaam vertelde (omwille van de muziek) wilde ze die echt houden bij 't bloggen..., naast het Engels spreekt/schrijft ze ook Frans. Dus...
Uiteraard herinnering ik de eerste beelden met/van jou nog..., onvergetelijk... !

Gepost door: Lies | 23-08-14

Reageren op dit commentaar

Mocht ik jullie geweest zijn dan zou ik de bus genomen hebben :-)

Gepost door: Trees | 23-08-14

Reageren op dit commentaar

Hé maar.. waar is m'n reactie hier gebleven? haalde je 'm weg?

Gepost door: mizzD | 23-08-14

Reageren op dit commentaar

Ah.. dan is het goed.. ik kan me niet precies meer herinneren wat ik schreef, maar dacht al niet dat je er aanstoot aan kon nemen.
Euhhmm.. ik weet nog dat ik schreef dat ik met Axel altijd diezelfde afspraak had.. ik de koffie en hij het koekje. :-)
En dat Axel maar héél moeilijk alleen thuis kon blijven.. dan blafte ie de hele boel bij elkaar, dus nam ik 'm praktisch áltijd mee.. want dan was ie heel braaf.
Lewis doet dat ook heel goed.. en zo'n koekje maakt het nog eens zo leuk voor 'm hè! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-08-14

Flinke Lewis :)

Gepost door: Flavie | 24-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.