27-08-14

Onah aan de beurt...

Het is alweer de laatste vakantieweek. Onah komt die laatste dagjes voor het schooljaar begint nog eventjes logeren bij omamieke en opajacky.

Weken terug hadden we al afgesproken met Cleo en haar mama om een dagje lekker ravotten in het maïsdoolhof in te passen. De kindjes konden heerlijk spelen terwijl wij lekker konden bijpraten. De weergoden hadden echter andere plannen, door de vele regenbuien van de afgelopen dagen (weken) was het doolhof gesloten en hadden we geopteerd voor een indoor speeltuin. Tot onze grote verwondering en vreugde besloot het zonnetje zich vandaag toch nog eens van haar mooiste kant te laten zien en besloten we op het allerlaatste moment te kiezen voor een speeltuin annex gezellig terras. het voordeel hiervan was dat ook Lewis meekon.

We hebben de meisjes de ganse namiddag niet gehoord of gezien tenzij om iets te drinken en een ijsje te eten, ze hebben zich ongelooflijk vermaakt zonder ruzie te maken en wij hebben ook genoten van een hapje en een drankje en onvermoeibaar gekwebbel.

DSC00248.JPG

DSC00250.JPG

DSC00252.JPG

DSC00246.JPG

DSC00254.JPG

19:44 Gepost in Ontspanning | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Deugnietjes, Mimi, jouw lieverdjes...
Hoegaarden herken ik, en 'Brugse Zot' ? Santé !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 27-08-14

Reageren op dit commentaar

O, de meisjes lijken op elkaar: de snoetjes en de kleertjes ! Dat terrasje straalt gezelligheid uit !

Gepost door: Trees | 27-08-14

Reageren op dit commentaar

Zo te zien hebben jullie een gezellige namiddag gehad en konden de meisjes zich nog eens goed uitleven voor 't schooltje terug begint :)

Gepost door: Flavie | 28-08-14

Reageren op dit commentaar

Lieve meisjes is het. Leuke foto's heb je gemaakt. De laatste week voor de meisjes. Zo hard gegaan allemaal. Wat is daar gezellig met de meisjes omheen.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 28-08-14

Reageren op dit commentaar

hei ! zo tof zeg !
leuk
én mooie foto's
hhhmmmm.....lekkere pint ook zie ik ;-)

Gepost door: dini | 28-08-14

Reageren op dit commentaar

Heerlijk weer was het gisteren hè.. groot gelijk dat je dan niet in een indoor-speeltuin gaat zitten! De meisjes hebben zich vermaakt en het smaakte zo te zien.. bij alle vier! ;-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 28-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.