28-08-14

Zoals verwacht

Inderdaad zo'n lekker weertje we gisteren gehad hebben zo wisselvallig was het vandaag. Gelukkig hadden we daar rekening mee gehouden en wisten we op voorhand hoe we onze dag gingen invullen. Vanmorgen boodschappen doen en vanmiddag bakken en knutselen.

Zo gezegd zo gedaan, eerst alles in huis gehaald om cupcakes (pupcakes zegt Onah) te maken en dan ook een bezoekje aan Action gebracht omdat je daar alle soorten knutseldozen kan kopen voor een zeer schappelijke prijs.

Thuis gekomen eerst deeg gemaakt, Onah kan zelf al zeer goed de verschillende ingrediënten mengen, de cupjes vullen en de oven in. Ondertussen de afwas met ons tweetjes, heb nog steeds geen vaatwas en is nu na al die jaren zeker geen must meer, vermits we dit hier een gezellig babbelmoment vinden.

Cakejes uit de oven en versieren, geen sinecure maar we hebben het er toch goed vanaf gebracht. En vooral de smaak telt hier!!

Dan het knutselmoment, we hadden een doos meegebracht om een uil te maken, had dit echter totaal verkeerd ingeschat, Onah kon wel alles controleren maar zelf eraan werken is nog iets te moeilijk dus kon omamieke opdraven om dit tot een goed einde te brengen, of dit ook zo zal zijn blijft nog een raadsel want ik ben er nog lang niet. Naaien is dan ook niet mijn favoriete bezigheid en heb dus al dikke parels gezweet.

We hadden ook een doos mee om flashy stickers te maken en dat is meer iets voor Onah maar geduldig was ze op dat moment niet meer dus was het resultaat voorlopig nog niet 100% maar dat komt wel.

Bij de koffie in de namiddag hebben we dan de cupcakes getest en ok bevonden. Ze waren inderdaad heel lekker.

Vruchtbare dag gehad, op naar de volgende.

cupcakes.jpg

cupcakes 2.jpg

cupcakes 3.jpg

uil1.jpg

Morgen verder werken aan Mijnheer de uil  voor Onah. Resultaat wordt nog gepubliceerd.

 

21:08 Gepost in Blog, Ontspanning | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Flinke hulp heb je daar, Mimi, én voorproever... ! Gezellig toch ?! Vaatwas komt er bij mij niet in..., afwassen heeft z'n charme...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 28-08-14

Reageren op dit commentaar

Heb met een 'gezinnetje' van slechts twee personen nooit de behoefte aan een vaatwasser gevoeld.. ik doe dat wel effe snel na het eten hoor! :-) ( en in de vakanties doet vriendlief het altijd haha)
Oei zo'n uiltje.. m'n nichtje had ook zoiets gekocht.. maar dat moest gehaakt. Vroeg ze eerst haakles aan mij.. maar ze zag het toch niet zitten. Toen heb ik het maar gehaakt, maar het was al járen geleden dat ik nog haakte.. was blij dat het af was en 't er nog een béétje redelijk uitzag! Jij ook heel veel sterkte gewenst hoor haha.. misschien kun je courage halen uit zo'n lekker cupcakeje! :-)
( als het een pupcakeje is.. is er dan ook eentje voor Lewis? ;-) )
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 28-08-14

Reageren op dit commentaar

Het lijkt wel alsof de Sint geweest is ... Wat een bedrijvigheid ! Hier zijn we vooral benieuwd naar 'meneer de uil' en naar de smaak van de 'pupcakes'... als er nog eentje over zal zijn want ze zien er heerlijk uit !

Gepost door: Trees | 28-08-14

Reageren op dit commentaar

Jullie hebben echt gezellig gehad. Heel leuke dingen gedaan om te maken. Het lijkt daar feestje. Cupcakes waren heerlijk. Mooi gemaakt.
Fijn weekend.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 29-08-14

Reageren op dit commentaar

proficiat Onah ! heel mooi wat je daar gebakken hebt ! !
:-)
ik vind het ook niet erg om de afwas te doen Mieke, :-)
lekker "ontspannen" met je handen in warm water HIHIHIHIHI

Gepost door: dini | 29-08-14

Reageren op dit commentaar

Mmm... die zien er heerlijk uit!! :)

Gepost door: Flavie | 29-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.