30-08-14

Shoppen, shoppen, shoppen

Dit was een dagje waar we naar uitgekeken hadden. Shoppen stond er op het programma.  Zowel Onah als oma kan je daar niet mee straffen. We waren dan ook blijgezind vertrokken met een zonnetje op ons bolletje. We hadden een lijstje van dingen die we zeker niet mochten vergeten en de rest dat gingen we wel bekijken.

Eerst het voornaamste een flesje parfum voor opa, want hij mocht niet mee maar we gingen hem wel niet vergeten. Dan een paar winkels waar we tevergeefs kinderkledij  zochten maar toen kwamen we aan de grot van Ali Baba. Nadat we pas een winkel verlaten hadden waar ze enkel jongenskledij hadden vroeg Onah bij het binnengaan "hebben ze hier ook voor meisjes" waar de verkoopster direct op antwoordde dat de volledige rechterkant haar wel zou kunnen bekoren.

Direct vond ze al een bloesje die ze heel graag zag en ook oma vond het prachtig daarvan vertrekkende vonden we ook een bijpassende broek en truitje. Dan nog een kleedje gepast die haar ook beeldig stond en vermits we ook hier het bijpassende truitje bij wilden kregen we dit laatste met een fikse korting. Altijd leuk meegenomen. Het voornaamste was dat Onah de kaart van mama had meegekregen en wij ons mochten laten gaan....(bij manier van spreken)

Van het vele shoppen hadden we een hongertje gekregen en zijn we toen naar de pizzeria geweest. lekkerrrrrrrrrrrrrrr!!!

Buikje verzadigd en opnieuw op weg, bril voor oma maar niet de juiste kleur gevonden, dan breinaalden en sjaaltje bij Veritas.

Toen heeft Onah oma geholpen bij het kiezen van een nieuwe outfit, was wel makkelijk , oma kon in het pashokje blijven staan en Onah ging een andere maat gaan halen.

Ook hier missie volbracht.

Om ons dagje compleet te maken heeft Onah nog getrakteerd met een ijsje van het beste ijssalon van Brugge "Da Vinci" een potje met bolletjes chocolade voor Onah en een horentje met pistache en rum met rozijnen voor oma.

Blij maar voldaan terug huiswaarts gekeerd.

 

DSC00276.JPG

Ziet er in het echt veel en veel mooier uit.

shoppen3.jpg

shoppen1.jpg

 

17:54 Gepost in Blog, Shopping | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Een héérlijk dagje, Mimi ! Voor velen... om een tikkeltje jaloers op te zijn...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 30-08-14

Reageren op dit commentaar

Leuk...

Gepost door: Trees | 30-08-14

Reageren op dit commentaar

Wohoooww.. dát was een geweldig leuk dagje uit voor oma én Onah hè! En dan nog geslaagd voor kleren ook.. dát zou voor mij al een wondertje zijn haha! Lekker uit eten en nog een zalig toetje.. mjammjam.. jullie hebben je wel vermaakt, dat zie je zó! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 31-08-14

Reageren op dit commentaar

Een geslaagd dagje zo te zien :)

Gepost door: Flavie | 31-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.